Brunchy e ONLINE! – Deschis deocamdata doar pentru Prieteni!
Hello friends!
Dupa lupte seculare – ei bine, doar vreo 2-3 ani part-time…, dupa mult crosetat de cod de programare si abuz de Photoshop, dupa multe nopti nedormite si o tona de cafea imbunatatita cu vitamine, am reusit sa-i dau o fața prietenoasa, asa cum imi doream, proiectului meu de suflet – nu intamplator online – Brunchy!
Retete usoare, fresh si rapide!
Munca s-a desfasurat dupa un Plan pus la punct de la inceput si a fost dus pana la capat – azi o consider ziua aceea!, dar adunatul tuturor Retetelor si a Pozelor din toate partile de pe unde le-am salvat, testarea unora dintre Retete din nou pentru a putea scrie despre ele in mod practic si util, nah… va mai dura ceva! Va mai dura pana sa le aduc pe toate la zi.
Mai am un pic!
Nu stiam ca este atat de greu, ca-ti ia atat de mult timp sa reusesti sa comunici corect si coerent mai departe ce ai invatat in Bucatarie, dar ma straduiesc! Si ca sa vedeti cat ma straduiesc, va invit sa vizitati cateva Retete si Articole ready for the wild:
Retete
- Minunata Supa de Linte – neaparat cu Cimbrisor!
- Gogosi pufoase la cuptor – pentru ca se poate.
- Coltunasi in stil chinezesc – Dumplings de anu’ nou
- Lemon Curd – Un sos de lamaie demential
- Supa-crema de Praz cu Cartofi – The classic.
- Pandispan cu Prune si Lichior – Reteta mea de suflet
- Paine simpla, mica si rapida – cea de baza
- Rulouri din Prosciutto si Mustar de Dijon – This is gourmet.
- Aluat de Tarta – Ca vine vara.
- Mac & Cheese – Ca trece iarna.
Categorii Articole
- Ganduri din bucatarie – Life in my kitchen
- Food Movies – documentare si filme vazute
- Cooking Music – Jazz & playlist-uri cool
- Carti de Gatit – din biblioteca mea
- Evenimente culinare
Huh. I did it! Now I’m in the wild… !
M-as bucura sa aud de la voi daca va place ce-a iesit, si mai ales – daca va este util! Imi doresc sa aflu de la cat mai multi dintre voi daca este cu adevarat user-friendly si ce lucruri ar mai fi de imbunatatit! Ca doar de-aia e Deschis doar pentru prieteni… ^^
Astept feedback verde-n-fata
– verde si picant ca frunzele de Chives! –
pentru care deja Va multumesc…
Iar acum ma duc sa dau marea veste cuiva care ma intreaba every-single-day „Cand pui Brunchy online…?” si care mi-a suportat toate starile, cand de extaz, cand de agonie, prin care am trecut in ultimul timp. Este vorba despre tester-ul nr. 1 al Retetelor si martorul vietii mele in Bucatarie – Cikita, care este si ea Autor pe Brunchy.ro!
Cikita… ! Vezi ca Brunchy e ONLINE!
Scrii atat de frumos (nu degeaba ai luat la olimpiade premiul special pentru creatie) incat nu ma satur citind si da, chiar si la varsta a treia (doamne! cum a trecut vremea) sfaturile sunt binevenite! Dar mai ales pentru generatia voastra sunt un ajutor de nedescris. Nu mai punem la socoteala ca farmecul si firescul naratiunii te face sa primesti sfaturile cu drag, nu ca o impunere!
Sper ca mai ai invataminte si duioase aduceri aminte despre „bucatele” cu care te-a crescut bunica ta si mai tarziu mama ta! Nu uita „faimoasele placinte” ale bunicii, precum si clatitele, galustele cu prune sau „placintelele” ei. Transpune-le modern si simplu pentru economisirea timpului vostru de gatit, al vostru, al „generatiei din secolul vitezei”.
SUNT TARE MANDRA DE TINE.
Mama