Brunchy sarbatoreste 2 ANI ONLINE!

A mai trecut un an, an in care am savurat pe deplin arhiva mea de Retete online direct in bucatarie. Am gatit de zor dupa aceste Retete si m-am bucurat de fiecare data sa le gasesc ordonate frumos pe site, cu indicatii si detalii de care uitasem.

Merci Brunchy, imi faci viata mai usoara.

E adevarat ca anul asta am publicat mai putine Retete, dar sigur le-am imbunatatit si verificat pe cele vechi, trecand prin ele.

Si pentru ca a fost un an mai mult tehnic decat practic, m-am gandit ca la aniversare sa fac bilantul celor mai vizitate Retete si Articole, in loc sa ma laud cu cat de multe lucruri am mai scris pe site. Totusi, in topul Retetelor celor mai vizitate in ultimul an, apar si din Retetele mai noi.

Cea mai vizitata Reteta de pe tot parcursul anului este una pe care si noi o facem des si pe care ti-o recomand sa o incerci, pentru ca e practica – din aluat de foietaj cumparat, si cu efect mare in familie:

Croissant cu Nutella

Vezi in top-urile de mai jos ce fel de Retete mai cauta lumea, ce fel de subiecte legate de bucatarie ii mai intereseaza pe oameni si, cum ar veni, ce preocupari mai au cei care gatesc in bucatariile lor:

TOP 12 • Retete de Mancare

TOP 12 • Retete Desert

TOP 12 • Articole

Dana Dumitrescu

Inainte sa se apuce de gatit, Dana nu stia sa faca mai nimic in afara de Cartofi prajiti, o Friptura aruncata in cuptor si o Salata din cruditati... Tot ce invata nou si toate retetele pe care le experimenteaza sunt postate pe Brunchy.ro. Site-ul este creat special pentru a-si pune in ordine retetele, dar si pentru a inspira alti oameni in gatitul practic, de zi-cu-zi.

Scrie un Comentariu

A good cook is like a sorceress who dispenses happiness.Elsa Schiaparelli

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE:

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here