Cand treci de la Gaz la Electric, pe langa Plita si Cuptorul pe curent, iti trebuie si o noua Instalatie electrica!

Dar nimeni nu iti spune asta de la inceput.

Iar ca bani, per total, te costa ca si cum ti-ai cumpara 3 Plite electrice sau 3 Cuptoare electrice sau o combinatie de 3 dintre ele!

Dar nu asta a fost problema cea mai mare! Probabil ca, si daca stiam lucrul asta de la inceput, tot o faceam, ca asa trebuie. Plita electrica impreuna cu Cuptorul electric sunt mari consumatori de curent si instalatiile normale nu duc atata sarcina.

Dar daca stiam de la inceput… m-as fi apucat mai intai de asta! As fi inceput cu Electricianul, nu cu omu’ de la Gaze care iti pune sigiliu si La revedere mancare gatita, initial, vreo o zi, doua. As fi spart peretii sa ascund firele groase cu curent si as fi si reparat peretii, inainte sa am totul demontat si montat si iar demontat.

Incepe cu Instalatia Electrica!

Noua delay-ul asta ne-a adus in viata de zi-cu-zi un meniu Fast-food only: mancare semi-preparata, mult pizza delivery si mancare la bistro, vreo 2-3 saptamani. Pentru cineva obisnuit sa gateasca fresh in fiecare zi, e nah, cam nasol.

Si sa nu crezi ca nu mi-am facut lectiile inainte sa ma apuc de aceasta schimbare. Am citit tot ce se putea citi despre subiect, am facut pe detectivul sa gasesc oameni autorizati pe Gaz si pe Curent, am dat zeci de telefoane din diverse motive si cerand informatii, si tot degeaba! Nimeni nu iti spune care e logica corecta a acestui proces.

De-aia va spun!

Dana Dumitrescu

Inainte sa se apuce de gatit, Dana nu stia sa faca mai nimic in afara de Cartofi prajiti, o Friptura aruncata in cuptor si o Salata din cruditati... Tot ce invata nou si toate retetele pe care le experimenteaza sunt postate pe Brunchy.ro. Site-ul este creat special pentru a-si pune in ordine retetele, dar si pentru a inspira alti oameni in gatitul practic, de zi-cu-zi.

Scrie un Comentariu

Figs are delicious with soft cheese and ham,
Toast is quite scrumptious with butter and jam,
Eggs are improved by parsley and salt,
But milkshakes are best with strawberries and malt.
Finding Serendipity Angelica Banks

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE: