Cum faci Faina de Migdale acasa
Ca sa faci Faina de Migdale acasa iti trebuie:
– Migdale crude
– Apa clocotita
– Rasnita
Apa clocotita iti trebuie pentru a ajuta la decojirea Migdalelor. Pune la fiert un vas cu Apa si Sare la fiert si cand Apa fierbe adauga Migdalele in vas. Lasa la fiert 2 – 3 minute. Dupa acest timp cojile de Migdale ar trebui sa se desprinda foarte usor prin strivire.
Decojeste toate Migdalele si pune-le rasfirate pe o tava. Le poti lasa la uscat pana a doua zi sau, daca te grabesti, le poti usca in cuptor 5 minute la 180 C.
Cand ai Migdale decojite si uscate poti incepe sa le macini. Eu am folosit o masina de macinat cafea, care, din cateva pulsuri, macina rapid Migdalele.
Vezi pe link-ul de mai jos Retete cu aceasta Faina:
Tu la ce folosesti Faina de Migdale?
Iti poti comanda rapid Migdalele si Faina de Migdale gata facuta, ONLINE: