Cum faci Faina de Migdale acasa

Ca sa faci Faina de Migdale acasa iti trebuie:

Migdale crude
– Apa clocotita
– Rasnita

Apa clocotita iti trebuie pentru a ajuta la decojirea Migdalelor. Pune la fiert un vas cu Apa si Sare la fiert si cand Apa fierbe adauga Migdalele in vas. Lasa la fiert 2 – 3 minute. Dupa acest timp cojile de Migdale ar trebui sa se desprinda foarte usor prin strivire.

Decojeste toate Migdalele si pune-le rasfirate pe o tava. Le poti lasa la uscat pana a doua zi sau, daca te grabesti, le poti usca in cuptor 5 minute la 180 C.

Cand ai Migdale decojite si uscate poti incepe sa le macini. Eu am folosit o masina de macinat cafea, care, din cateva pulsuri, macina rapid Migdalele.

• • •

Vezi pe link-ul de mai jos Retete cu aceasta Faina:

Tu la ce folosesti Faina de Migdale?

Iti poti comanda rapid Migdalele si Faina de Migdale gata facuta, ONLINE:

Migdale crude   Faina de migdale

Dana Dumitrescu

Inainte sa se apuce de gatit, Dana nu stia sa faca mai nimic in afara de Cartofi prajiti, o Friptura aruncata in cuptor si o Salata din cruditati... Tot ce invata nou si toate retetele pe care le experimenteaza sunt postate pe Brunchy.ro. Site-ul este creat special pentru a-si pune in ordine retetele, dar si pentru a inspira alti oameni in gatitul practic, de zi-cu-zi.

Scrie un Comentariu

Good bread is the most fundamentally satisfying of all foods; and good bread with fresh butter, the greatest of feasts.James Beard

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE: