O frumusete de Busuioc italian in ghiveci

De cand am descoperit Busuiocul italian cu aroma lui dementiala, imi tot pun intrebarea de ce nu exista obiceiul (consacrat) de a-ti face o Salata doar din frunze de Busuioc. E prea bun! Frunza de Busuioc e ca o frunza de Salata, tot cu gust de frunze verzi, dar foarte interesanta la aroma.

Se planteaza usor cu seminte in ghiveci si are nevoie frecvent de apa si de soare, ca orice planta aromatica. Mie imi place sa tin ghiveciul cu Busuioc in bucatarie – unde are destula lumina, pentru a nu uita sa-i folosesc frunzele cele mai mari, cand se afla la punctul culminant. Dupa acest punct culminant frunzele se curbeaza mult si incep sa se ingalbeneasca, deci focus pe ele.

Vezi pe linkul de mai jos ce plante aromatice mai de obicei in ghivece:
Ce plantam acasa

Dana Dumitrescu

Inainte sa se apuce de gatit, Dana nu stia sa faca mai nimic in afara de Cartofi prajiti, o Friptura aruncata in cuptor si o Salata din cruditati... Tot ce invata nou si toate retetele pe care le experimenteaza sunt postate pe Brunchy.ro. Site-ul este creat special pentru a-si pune in ordine retetele, dar si pentru a inspira alti oameni in gatitul practic, de zi-cu-zi.

Scrie un Comentariu

If you're afraid of butter, use cream.Julia Child

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE: