Patrunjel din seminte in ghiveci

Exista multe tipuri de Patrunjel pentru insamantat in ghiveci si mereu incerc alta varianta. Patrunjelul din poza a crescut din niste seminte cumparate de la IKEA. Are tulpina subtire si aromata ca frunzele, se poate consuma oricand cu totul.

Din experienta mea de pana acum, Patrunjelul plantat acasa nu tine foarte mult, nu se regenereaza cum o face Chives sau Rozmarinul. De aceea pe cel din ghiveci il folosesc mai mult la decorat, iar pentru inglobat in Salate, Sosuri sau Mancare gatita folosesc legaturi de Patrunjel grase si frumoase de la supermarket sau din piata.

→ Vezi aici Retete cu Patrunjel, de cele mai multe ori in varianta lui cruda.

Totusi continui sa experimentez cu noi soiuri, chiar si cu ghivece cumparate cu Patrunjel gata crescut, pentru a gasi unul care tine mai mult. Daca ai dat peste un astfel de Patrunjel sa ne spui si noua – printr-un comentariu. Multumesc!

Daca vrei sa vezi ce plante aromatice mai am frecvent in ghivece, vezi categoria:
Ce plantam acasa

Dana Dumitrescu

Inainte sa se apuce de gatit, Dana nu stia sa faca mai nimic in afara de Cartofi prajiti, o Friptura aruncata in cuptor si o Salata din cruditati... Tot ce invata nou si toate retetele pe care le experimenteaza sunt postate pe Brunchy.ro. Site-ul este creat special pentru a-si pune in ordine retetele, dar si pentru a inspira alti oameni in gatitul practic, de zi-cu-zi.

Scrie un Comentariu

The greatest lesson came with the realization that good food cannot be reduced to single ingredients. It requires a web of relationships to support it.Dan Barber
The Third Plate: Field Notes on the Future of Food

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE:

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here