Un gadget util in bucatarie si deja la indemana! Alexa by amazon stie Retete cu crema de branza Philadelphia

Tehnologia noua si desteapta nu sta departe, nici de Bucatarie, nici de Retete. Si smart gadget-ul Amazon Echo cu Retete Philadelphia este doar un exemplu. Orice voice assistant am folosi, fie ca suntem prieteni cu Siri, folosim Cortana sau ne jucam cu Google Play, sau ne luam un asistent in carne si oase cu Alexa Voice Service, clar ne este util atunci cand suntem in graba, in mers si avem intrebari sau treburi de delegat, handsfree: cum e vremea, pune alarma, baga niste jazz si stinge lumina, okay.

Alexa, cauta o Reteta simpla de Cheesecake!

Dar cat de util ar fi un asistent in bucatarie, acolo unde multe intrebari ard? ^^ Si acolo unde mainile sunt de obicei ocupate cu spatule, faina sau ulei de masline… Exista multe aplicatii de mobile si tablete cu Retete handsfree, avem YouTube-ul plin cu Retete video si audio, e mai complicat doar cand avem intrebari: te opresti din treaba, te speli, te stergi, butonezi telefonul, apoi iar te speli, iar te stergi si continui treaba. Cu tehnologie smart si wireless in buzunar si totusi asa se intampla in real life! Ba chiar mai uiti sa te speli pe maini dupa ce pui mana pe familiarul telefon personal…

Din motive practice, dar si de igiena (gadget-urile astea mobile sunt destepte foc, dar curate in niciun caz!), eu mi-am pus Amazon Echo Dot pe wishlist!

Alexa, cum fac sa inmoi Fondantul asta tare ca piatra?

Merge si cu Siri hands off, dar cum amazon are si Butoane directe pentru a cumpara online diferite produse, parca amazon and his Alexa e mult mai aproape de domeniul asta al Bucatariei si al Casei in general!

Din pacate, deocamdata: This item does not ship to Romania.

Pe Wishlist am zis!

echo dot jamie oliver

Dana Dumitrescu

Inainte sa se apuce de gatit, Dana nu stia sa faca mai nimic in afara de Cartofi prajiti, o Friptura aruncata in cuptor si o Salata din cruditati... Tot ce invata nou si toate retetele pe care le experimenteaza sunt postate pe Brunchy.ro. Site-ul este creat special pentru a-si pune in ordine retetele, dar si pentru a inspira alti oameni in gatitul practic, de zi-cu-zi.

2 Comentarii Ascunde Commentariile

Chiar daca ti-ar livra device-ul in romania, feature-urile care il diferentiaza de Siri sau OK Google (:P) tot n-ar fi disponibile.

Scrie un Comentariu

Life is half delicious yogurt, half crap, and your job is to keep the plastic spoon in the yogurt.Scott Adams

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE:

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here