Anul asta mi-am propus sa fac Pasca de Paste, pentru ca n-am mai facut niciodata. Nici n-am apucat bine sa spun asta, ca toata lumea a inceput sa se laude...
Intr-o seara, in timp ce rontaiam niste Pricomigdale cumparate – atat de bune incat nu ma mai puteam opri din rontait, primesc un mesaj de la cineva care imi cerea,...
Stiam de la mama ca Pelteaua de Gutui se face ca prin minune! Ca are agenti gelifianti naturali si ca se leaga imediat. Si ca se prepara din resturi, adica...
Pentru Mucenicii copti in cuptor vezi Reteta: Mucenici Moldovenesti → Mucenicii pentru fiert trebuie facuti din timp si lasati la uscat. Astfel ei nu-si vor pierde forma de 8 la...
Primele Martisoare comestibile pe care le-am facut, desi erau multe, s-au dus! Pe cateva le-am oferit, iar pe restu’ le-am mancat ca la consurs, pana la snururi! :)) A trebuit...
Anul asta n-am mai cumparat Martisoare pentru toata lumea, ci doar snururi de Martisor, Martisoarele le-am copt in cuptor! In acelasi timp a fost si...
Am mai facut mai demult o gustare cu aluat de foietaj si mustar si cred ca este o combinatie reusita. Iar borcanul de mustar nu trebuie sa stea in frigider...
N-am inteles niciodata de ce se numeste crema de… Zahar ars, crema e din Lapte si Oua! Iar Zaharul nici nu se amesteca in crema, el doar o imbraca. Si...