M-am indragostit de mixul de Ierburi italienesti si de Ierburile de Provence (Reteta) acum vreo 3 ani si de-atunci nu lipsesc din Bucatarie! Folosesc des ierburi uscate, separat – Oregano,...
Sosul meu Pesto are la baza sosul clasic Pesto alla Genovese, insa folosesc cu drag Alunele in loc de Mugurii de Pin, pur si simplu imi place gustul mai mult....
Este o salata din ingrediente cu gusturi si texturi total diferite, care poate fi imbogatita cu Drojdie inactiva, ca supliment de proteine. Se face simplu...
Te costa doar 10 minute sa-ti faci un sos iute si gustos acasa. Iti recomand sa pui cate putin Ardei iute in sos, Ardeii iuti sunt foarte diferiti si nu...
O Lasagna italieneasca are bine-nteles ingrediente de origine italiana si ingrediente populare in Bucataria Italiana: Busuioc verde si Oregano, Ricotta si Mozzarella, Grana-Padano sau Parmigiano-Reggiano si Ierburi italienesti. Si cu...
Iti recomand sa folosesti pentru aceasta Reteta Tortellini sau Tortelloni proaspeti, pe care ii gasesti in supermarket la frigider. Sunt cu totul alta mancare fata...
Este un sos din Branzeturi albe nesarate, cu Parmezan sarat, si facut fara sa aibe la baza sosul Bechamel, dar il poate avea. La fel ca sosul Bechamel, el poate...
Stiu ca ar trebui sa mancam un curcubeu de culori de Legume, dar pentru mine cruditatile verzi sunt cele mai bune si ma atrag in fiecare zi. Si am si...