Practic aceasta Reteta este continuarea Sosului Bolognese, Reteta pe care am postat-o mai devreme, in sensul ca am folosit de acolo o parte din sos cu care am umplut Cannelloni....
Am mai facut mai demult o gustare cu aluat de foietaj si mustar si cred ca este o combinatie reusita. Iar borcanul de mustar nu trebuie sa stea in frigider...
I-am numit rustici pentru ca sunt din Faina integrala de Secara, dar si pentru ca au niste forme free-style, neregulate. Si fara sa-mi dau seama la inceput, au iesit rustici...
Crutoanele ies mai crocante facute la cuptor, pentru ca au timp sa se deshidrateze bine. Dar cand esti pe graba primesti crunch-ul de care ai nevoie la o Supa si...
Naut cu Spanac este o mancare obisnuita din sudul Spaniei, foarte populara ca Tapas in Andaluzia. Se face de obicei cu Paine adaugata in sosul in care calesti Spanacul si...
Am facut mai demult niste Baghete cu Fenicul si au iesit dementiale! Le-am mancat cu economie, sa nu se termine prea repede…, dar mirosul imi aducea tot timpul aminte de...
Cartofii dulci sunt, nah, dulci. Uneori prea dulci! Inainte de a-i folosi pe post de Dovleac intr-o placinta :)) – acum glumesc, dar nu cred ca ar fi chiar rau!...