Aluat pentru foietaj 365
Aluat pentru foietaj 800g 365, produs in unitate de tip laborator de patiserie. Produs congelat.
Ingrediente: Faina alba de grau tip 480, gasimi pentru patiserie (uleiuri vegetale rafinate, apa, emulgator: lecitina din soia, E471, sare, acidifiant: acid citric, antioxidant: acid sorbic), apa, zahar, sare iodata, ameliorator (faina de grau, dextroza, stabilizator: faina de guar, emulgatori: E472e, lecitina de rapita, gluten de grau, agent de tratare a fainii: acid ascorbic, faina de soia, enzime: Alfa si Beta -amilaze), otet din alcool.
Tara de origine: Romania
Conditii de pastrare: -18 grade C. Preparare: Aluatul se decongeleaza complet, la temperatura camerei. Dupa decongelare, se despacheteaza foaia de aluat si se indeparteaza folia protectoare. Produsele pregatite se aseaza pe o tava acoperita cu hartie de copt, se introduc in cuptorul preincalzit la temperatura de 220 grade C si se mentin la aceasta temperatura, pana la rumenirea aluatului.