Aluat pentru foietaj 365

Aluat pentru foietaj 800g 365, produs in unitate de tip laborator de patiserie. Produs congelat.

Ingrediente: Faina alba de grau tip 480, gasimi pentru patiserie (uleiuri vegetale rafinate, apa, emulgator: lecitina din soia, E471, sare, acidifiant: acid citric, antioxidant: acid sorbic), apa, zahar, sare iodata, ameliorator (faina de grau, dextroza, stabilizator: faina de guar, emulgatori: E472e, lecitina de rapita, gluten de grau, agent de tratare a fainii: acid ascorbic, faina de soia, enzime: Alfa si Beta -amilaze), otet din alcool.

Tara de origine: Romania

Conditii de pastrare: -18 grade C. Preparare: Aluatul se decongeleaza complet, la temperatura camerei. Dupa decongelare, se despacheteaza foaia de aluat si se indeparteaza folia protectoare. Produsele pregatite se aseaza pe o tava acoperita cu hartie de copt, se introduc in cuptorul preincalzit la temperatura de 220 grade C si se mentin la aceasta temperatura, pana la rumenirea aluatului.

Brunchy!

Articolele semnate Brunchy sunt despre idei si produse legate de gatit si bucatarie, publicate de diferiti autori pe internet si pe care merita sa le raspandim mai departe, pentru inspiratie sau ca informatii utile.

Scrie un Comentariu

If you have food in your jaws you have solved all questions for the time being.Franz Kafka
Investigations of a Dog

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE: