Mazare fina congelata Delhaize

Mazare extra fina 600g Delhaize, tara origine: Belgia

Preparare:

In cratita: Varsati mazarea fina congelata intr-o cratita cu apa fiarta si usor sarata. Acoperiti cratita cu un capac. Fierbeti mazarea pana la 5 minute la foc domol. Se scurge si se raceste sub jet de apa rece.

La tigaie: Varsati mazarea fina congelata intr-o tigaie incalzita, adaugati 20 g grasime si 60 ml apa. Acoperiti. Gatiti mazarea 1 – 2 minute la foc iute si 5-6 minute la foc domol. Amestecati cu regularitate.

La cuptor cu microunde: Varsati mazarea fina congelata cu aproximativ 30 ml de apa intr-o farfurie pentru microunde. Incalziti timp de 6 minute la 600 w, 5 minute la 750 w, 4 minute la 1000 w. Amestecati.

A se pastra maxim 24 de ore in frigider, maxim o saptamana la o temperatura de -6 grade Celsius, maxim o luna la o temperatura de -12 grade Celsius, pana la sfarsitul termenului de valabilitate la o temperatura mai mare de -18 grade Celsius.

Brunchy!

Articolele semnate Brunchy sunt despre idei si produse legate de gatit si bucatarie, publicate de diferiti autori pe internet si pe care merita sa le raspandim mai departe, pentru inspiratie sau ca informatii utile.

Scrie un Comentariu

Food is a gift and should be treated reverentially - romanced and ritualized and seasoned with memory.Chris Bohjalian
Secrets of Eden

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE: