Mazare fina congelata Delhaize
Mazare extra fina 600g Delhaize, tara origine: Belgia
Preparare:
In cratita: Varsati mazarea fina congelata intr-o cratita cu apa fiarta si usor sarata. Acoperiti cratita cu un capac. Fierbeti mazarea pana la 5 minute la foc domol. Se scurge si se raceste sub jet de apa rece.
La tigaie: Varsati mazarea fina congelata intr-o tigaie incalzita, adaugati 20 g grasime si 60 ml apa. Acoperiti. Gatiti mazarea 1 – 2 minute la foc iute si 5-6 minute la foc domol. Amestecati cu regularitate.
La cuptor cu microunde: Varsati mazarea fina congelata cu aproximativ 30 ml de apa intr-o farfurie pentru microunde. Incalziti timp de 6 minute la 600 w, 5 minute la 750 w, 4 minute la 1000 w. Amestecati.
A se pastra maxim 24 de ore in frigider, maxim o saptamana la o temperatura de -6 grade Celsius, maxim o luna la o temperatura de -12 grade Celsius, pana la sfarsitul termenului de valabilitate la o temperatura mai mare de -18 grade Celsius.