Pesto alla Genovese Antico Casale
Pesto alla Genovese este unul dintre cele mai cunoscute sosuri italiene pentru paste si este emblematic pentru bucataria din regiunea Liguriei. Se prepara traditional cu busuioc, usturoi, seminte de pin, ulei de masline si branza.
Recomandare: Fusilli sunt considerate pastele ideale pentru sosurile pesto, forma lor fiind cea mai potrivita pentru a „capta” fiecare delicioasa picatura de sos.
Ingrediente: busuioc 38%, ulei de floarea soarelui, iaurt (contine LAPTE), NUCI CAJU 4.8%,branza 4.7% (contine LAPTE, OUA), faina de orez, zahar, sare, PECORINO ROMANO DOP 1%, ulei de masline 1%, seminte de pin 1%, usturoi 1%, regulator de aciditate: acid lactic, fibre vegetale, aroma, antioxidant: acid ascorbic. Alergenii sunt scrisi cu majuscule in lista ingredientelor.
Valori nutritionale/100 g:
– Energie 447kcal
– Grasimi 46.2g din care saturate 6.3g
– Glucide 2.8g din care zaharuri 1.9g
– Proteine 4.4
– Sare 2.64g
Conditii de pastrare: dupa deschidere a se pastra in frigider si a se consuma in termen de 5 zile