Taco Shells lipii pentru Taco Fuego

Sunt produse din faina de porumb, prajite. Acestea reprezinta o specialitate a bucatariei mexicane, putand fi umplute cu carne, legume sau branza.

Propunere de reteta pentru Tacos Clasicos, Ingredientele pentru 12 foi de taco:

12 foi mari de salata eisberg, 1 plic Mix de condimente pentru Taco, 400 g carne tocata mixta, 1 conserva fasole mexicana boabe neagra in sos de chili, 2 rosii tocate marunt, cate 1 ardei galben si verde, taiati in felii subtiri,1 plic Mix de condimente de Chili con Carne, 1 borcan sos Salsa iute sau dulce, 2 cepe mici tocate marunt, 2 catei de usturoi proaspat, tocati marunt, 1 conserva mica de boabe de porumb, 2 linguri ulei de masline,1 pachet foi de taco.

Mod de preparare: Amestecul de carne se prajeste in ulei de masline pana ce devine crocant. Se adauga apoi condimentele, ceapa, usturoiul, feliile de ardei, porumbul, boabele de fasole si se prajesc pentru scurt timp impreuna cu carnea. Se adauga sare si piper pentru un gust condimentat, apoi se adauga rosiile tocate. Intre timp asezati foile de tacope o tava de copt si incalziti-le aprox. 3 minute intr-un cuptor preincalzit la o temperatura de 180° C. Fiecare foaie de taco in parte se garniseste cu o foaie de salata si se umple cu compozitia de carne. Pentru topping se toarna peste fiecare foaie in parte 1 lingura de sos Salsa.

Brunchy!

Articolele semnate Brunchy sunt despre idei si produse legate de gatit si bucatarie, publicate de diferiti autori pe internet si pe care merita sa le raspandim mai departe, pentru inspiratie sau ca informatii utile.

A balanced diet is a cookie in each hand.Barbara Johnson

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE: