Acadele mari pentru Candy Bar din pasta de zahar

Acadele mari pentru Candy Bar din pasta de zahar

Salveaza in reteua ta sociala sau trimite pe mail:

Sau copiaza link-ul de mai jos:

Ingrediente

400 g Pasta de zahar diverse culori
2 Linguri Zahar pudra
Tools
Betisoare
Dieta:
  • Retete FARA Carne
  • Retete FARA Gluten
  • Retete FARA Oua

Ingrediente

  • Tools

Descriere Reteta

Nu este o Reteta propriu-zisa, insa este o idee cum sa faci usor niste Acadele mari si frumoase, si desigur dulci, din Pasta de zahar.

Le-am facut pentru Botezul varului meu Ianis, Botez pentru care mama a pregatit un Candy Bar (Retete) in culorile Mov si Verde, un workshop la care nu puteam doar sa ma uit.

Vezi mai jos cum le-am facut sau mai bine zis cum le-am framantat si de unde am cumparat Fondantul colorat.

• • •

Pasta de zahar sau Fondantul se gaseste de cumparat ONLINE in diverse culori sau in alb sau negru. Uite Pasta de zahar mov si Pasta de zahar verde folosite pentru Acadele, pe care le poti comanda online de pe linkurile de mai jos:

Pasta de zahar   Pasta de zahar   Zahar pudra

Preparare

1
Done

Framanta

Ia un bulgare de Pasta de zahar in mana, atat cat iti incape intr-un pumn inchis. Si framanta si iar framanta pana se inmoaie. Asta mi-aduce aminte de plastelina!

2
Done

Snururi

Presara putin Zahar pudra pe masa, si tot ca la plastelina, intinde un snur lung si gros de aproape 1 cm din Pasta de zahar. Taie snurul sa ramana de lungimea unei tavi mari, ca reper si ca sa le faci egale pe toate. Cu restul taiat si cu inca un pumn de Pasta de zahar incepi iar sa framanti. Si iar sa faci snururi.

Am facut 3 snururi verzi si 3 mov.

3
Done

Melci

Acum ia fiecare snur in parte, indoaie un capat si roteste strans Pasta pana formezi un melc. Si apoi melci.

Aseaza cercurile pe o tava - ca in poza si infige usor betisoarele cu varful ascutit inainte, pana la jumatatea cercurilor. Ai grija sa te duci prin ele nu pe langa ele.

4
Done

La frigider

Baga tava la frigider sa se intareasca Pasta si sa se fixeze betisoarele.

5
Done

Prezentare

Ca sa le poti aseza frumos intr-un pahar foloseste niste bile mari facute tot din Pasta, in care am infige Acadelele ca pe un evantai.

Ana Nicolescu

Primele Briose facute de Ana cap-coada le-a facut cand avea 12 ani! Apoi a inceput sa faca Biscuiti cu mare drag, dar cel mai mult ii place sa faca workshop-uri cu prietenele, decorand briose cu pasta de zahar colorata! Posteaza pe Brunchy.ro ori de cate ori ii vine randul la gatit. Adica la copt Cupcakes, Briose si Cookies. Si la combinatii perfecte de Ceai sau Hot Chocolate!

Retete si Articole  »

Scrie un Comentariu

A good cook is like a sorceress who dispenses happiness.Elsa Schiaparelli

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE: