Ingrediente
-
4 Linguri Ulei de Alune
-
1 Cup Alune
-
Sare
Descriere Reteta
Initial vroiam sa coc cateva Alune de padure pentru a le folosi la un Brownie. Apoi m-am gandit sa le prajesc in Ulei de Alune sa vedem daca Uleiul aromat are vreun efect asupra lor. Le-am prajit, le-am lasat cu greu sa se raceasca si am gustat, si am gustat si prietena mea a vrut si ea si… le-am mancat pe toate!
Ok, am pus Uleiul strecurat din nou in tigaie si am mai facut o portie. Si a mai venit o prietena pe la mine. Si s-a dus si tura 2.
Ehe, Brownie a trebuit sa mai astepte, prioritatile s-au schimbat: noi tocmai descoperisem o Gustare tentanta si foarte buna de pus si avut la borcan.
So, doar incinge Ulei de Alune intr-o tigaie si balaceste Alunele de padure acolo. Prajeste-le doar usor si apoi stinge focul si lasa-le sa se odihneasca in Ulei, sa mai fure ceva aroma. Apoi scurge-le bine de Ulei, lasa-le sa se raceasca, presara Sare peste ele si, ce sa mai, manca-le! Sau fa-ti mai multe portii si depoziteaza-le intr-un borcan pentru a le folosi ca ingredient sau ca pe o Gustare crunchy din cand in cand.
Hei! Economiseste timp cumparandu-ti ingredientele ONLINE:
N-am mancat in viata mea Alune de padure atat de bune!