Ingrediente
-
140 g Unt
-
140 g Zahar
-
2 buc. Galbenus
-
3 lingurite Malibu
-
260 g Faina
-
1 lingurita Praf de copt
-
4 Linguri Cacao
-
Tools
-
Forme rotunde de biscuiti
-
Stampila de biscuiti
Descriere Reteta
Ador sa fac biscuiti din aluat cu Cacao, pentru ca iese un aluat foarte maleabil si ascultator in acelasi timp. La ce ma refer? Pai formele de biscuiti se taie perfect, pentru ca nu e nici lipicios, iar in cuptor nu isi schimba forma, pentru ca e un aluat destul de dens.
Tocmai datorita acestor proprietati ale aluatului mi-a venit ideea sa il… stampilez, cu o forma speciala pentru biscuiti. Si la final biscuitii au iesit asa cum ma asteptam, in forma intreaga.
Fa si tu acesti biscuiti pentru dimineti cu Love si Rasfat, fie ca au inimioare sau nu. Crunchy tot sunt! Si am uitat sa mentionez ceva foarte important:
In 20 de minute sunt gata sa-i mananci! ^^
Din compozitia de mai jos ies 8 Biscuiti cu diametrul de 8 cm. Foloseste Lichiorul Malibu doar pentru adulti!
Iti poti cumpara ingredientele speciale online, de la magazine pe care ti le recomand:
Preparare
1
Done
|
AluatBate cu mixerul Untul cu Zahar vreo 3 minute. Adauga Galbenusurile si incorporeaza-le. Tot acum adauga si Lichiorul de Cocos si amesteca. Varsa deasupra Faina, Praful de copt si Cacaua si amesteca-le cu o spatula pana se leaga un aluat. Muta aluatul pe masa si framanta-l de cateva ori, pana este omogen. |
2
Done
|
Forme |
3
Done
10 min.
|
La cuptor |
4
Done
|
ServesteServeste-i simpli sau cu Lapte, calzi sau reci. |