Briose in forma de inimioare cu bucatele de Ciocolata ♥
O Reteta usor de tinut minte!

Briose in forma de inimioare cu bucatele de Ciocolata ♥

Salveaza in reteua ta sociala sau trimite pe mail:

Sau copiaza link-ul de mai jos:

Ingrediente

Regleaza Portii:
100 g Zahar
100 g Unt
100 g Faina
1 lingurita Praf de copt
1 lingurita Extract de Vanilie
2 buc. Oua
Pentru ornat
50 g Ciocolata
Tava cu forme de inimioare
Cosulete de hartie
Dieta:
  • Retete FARA Carne

Ingrediente

  • Pentru ornat

Descriere Reteta

O Reteta simpla de Briose, cu ingrediente in cantitati usor de tinut minte:

3 x 100g + 2 Oua + Vanilie.

Cantitatile sunt pentru 12 Briose mici.

• • •

Iti poti cumpara ingredientele pentru Reteta ONLINE:

Zahar   Unt   Oua   Faina   Praf de copt   Extract de vanilie   ciocolata neagra speciala

Preparare

1
Done

Ingredientele - 100g x 3

Pune intr-un bol Untul si Zaharul si bate-le bine cu mixerul vreo 4-5 minute. Adauga Faine si Praful de copt si mai amesteca pana se omogenizeaza.

2
Done

Bate Ouale + Amesteca

Intr-un vas separat bate Ouale cu un tel pana devin spumoase. Adauga-le cu o spatula, treptat si incet, la aluat. Adauga si Vanilia in compozitie, uniform.

3
Done

Porneste cuptorul + Pune in tava

Porneste cuptorul la 180 C si aseaza cosuletele de hartie in tava, apasand usor, pentru a lua forma inimioarelor. Cu o lingura imparte compozitia in fiecare, umpland cam 3/4 din cosuletul de briosa.

Toaca marunt ciocolata si presara-o pe deasupra.

4
Done
20 min.

La cuptor

Briosele vor sta si se vor umfla in cuptor timp de 20 min.

5
Done

La racit

Scoate tava din cuptor si las-o la racit vreo 10 minute.

Dana Dumitrescu

Inainte sa se apuce de gatit, Dana nu stia sa faca mai nimic in afara de Cartofi prajiti, o Friptura aruncata in cuptor si o Salata din cruditati... Tot ce invata nou si toate retetele pe care le experimenteaza sunt postate pe Brunchy.ro. Site-ul este creat special pentru a-si pune in ordine retetele, dar si pentru a inspira alti oameni in gatitul practic, de zi-cu-zi.

Retete si Articole  »

Scrie un Comentariu

The only real stumbling block is fear of failure. In cooking you've got to have a what-the-hell attitude.Julia Child

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE:

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here