Ingrediente
-
300 g Faina
-
7 g Praf de copt
-
250 g Zahar
-
3 Oua
-
4 Linguri Ulei
-
Coaja de la 1 Lamaie
-
1 lingurita Extract de Vanilie
-
1 praf de Sare
-
150 g Nuca
-
100 g Stafide
-
Tools
-
Forme de silicon pentru briose
-
Mixer
Descriere Reteta
Pentru ca imi place mult crusta fina pe care o are un chec, m-am gandit sa fac Briose chiar din aluat de chec – pentru a beneficia de mai multa crusta rumenita si dulce, la fiecare portie!
Cumpara-ti ingredientele online, pentru a economisi timp!
Preparare
1
Done
|
MixerIntr-un bol mare bate Ouale cu putina Sare cu mixerul. Adauga pe rand Zaharul, Uleiul, Coaja de Lamaie si Vanilia si mai mixeaza un pic. |
2
Done
|
SpatulaPune in bol toata Faina si Praful de copt si cu o spatula incorporeaza-le usor in aluat. Adauga Nuca si Stafidele si tot cu spatula amesteca de cateva ori. |
3
Done
|
TavaPregateste formele de silicon sau tava de briose si da drumul la cuptor la 170 C. Cu o lingura imparte compozitia in forme. |
4
Done
20 min.
|
CuptorBaga tava la cuptor pentru 20 de minute sau pana cand briosele se rumenesc usor. |