Briose verzi si mentolate, decorate cu bomboane

Briose verzi si mentolate, decorate cu bomboane

Salveaza in reteua ta sociala sau trimite pe mail:

Sau copiaza link-ul de mai jos:

Ingrediente

Regleaza Portii:
200 g Unt
200 g Zahar
200 g Faina
1 lingurita Praf de copt
3 buc. Oua
1 praf de Sare
2 lingurite Esenta de Menta
Colorant alimentar
Decoratiuni
200 g Pasta de zahar
2 Linguri Zahar pudra
1 Lingura Apa
36 de Bomboane
Tools
Tava 12 briose
Cosulete de hartie
Cerc de decupat
Forma model silicon
Dieta:
  • Retete FARA Carne

Ingrediente

  • Decoratiuni

  • Tools

Descriere Reteta

Briosele astea sunt verzi nu doar la exterior, ci si in interior si la gust.^^ Pentru gust am folosit Esenta de Menta, aroma care are un efect foarte racoritor si vine ca o surpriza atunci cand mananci din briosa. Iar in aluat am adaugat colorant alimentar verde, ca asa e la party, colorat!

Pentru ca fac parte dintr-o colectie de dulciuri pentru un botez, poate vrei sa vezi si celalalte Retete de atunci, mai ales ca sunt elemente care se repeta in variante diferite. Vezi aici Retete Candy Bar pentru botez.

• • •

Iti poti cumpara online forma pentru modelul aplicat pe pasta de zahar, de la un magazin de la care am cumparat-o si eu:

forma grilaj fondant

Iar ingredientele le poti cumpara de aici:

Pasta de zahar   Esenta menta online   Zahar pudra   Unt   Zahar   Faina   Oua   Praf de copt

Preparare

1
Done

Pregateste

Pregateste tava cu cosulete de briose si da drumul la cuptor la 180 C.

2
Done

Aluat

Cu mixerul amesteca ingredientele in ordinea in care apar in lista. Apoi toarna compozitia in forme.

3
Done
25 min.

La cuptor

Baga tava la cuptor pentru 20 - 25 de minute.

4
Done

Decorat

Pregateste din Pasta de zahar verde o foaie subtire si aplica-i modelul cu forma de silicon. Decupeaza 12 cercuri din pasta cu model.

5
Done

Montaj

Cand briosele sunt gata scoate-le din tava si lasa-le sa se raceasca. Aplica cercurile deasupra ungandu-le cu putina Apa pe spate. Pune si Bomboanele, ungandu-le si pe ele cu o pensula inmuiata in Apa. Lasa-le sa se usuce bine.

Dana Dumitrescu

Inainte sa se apuce de gatit, Dana nu stia sa faca mai nimic in afara de Cartofi prajiti, o Friptura aruncata in cuptor si o Salata din cruditati... Tot ce invata nou si toate retetele pe care le experimenteaza sunt postate pe Brunchy.ro. Site-ul este creat special pentru a-si pune in ordine retetele, dar si pentru a inspira alti oameni in gatitul practic, de zi-cu-zi.

Retete si Articole  »

Scrie un Comentariu

Let food be thy medicine and medicine be thy food.Hippocrates

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE: