Ingrediente
-
Carne
-
400 g Carne de Pui
-
2 Linguri Unt
-
6 catei Usturoi
-
1 lingurita Sare
-
Orez
-
2 Cups Orez
-
8 Cups Apa
-
1 lingurita Sare
-
Garnitura
-
6 buc. Rosii Cherry
-
1 Lingura Ulei de Masline
-
Pentru ornat
-
1 legatura Patrunjel
-
Tools
-
Forme rotunde 10 cm
Descriere Reteta
O mancare buna are mereu si ceva crud! De data asta are Rosii Cherry si destul Patrunjel. Este un fel de mancare variat si colorat, facut in mai putin de 30 minute!
Pentru economie de timp iti poti cumpara ingredientele ONLINE:
Preparare

1
Done
|
Pune Orezul la fiertIntr-o oala mare pune 8 Cups de Apa cu o lingurita de Sare si pune-o la fiert. Cand fierbe Apa, adauga Orezul in ploaie si lasa-l la fiert. Va fierbe vreo 20 de minute, timp in care prepari Carnea. |
2
Done
|
CarneaPune o tigaie mare pe un foc mediu. Adauga Untul, sa se topeasca. Curata si toaca Usturoiul marunt si arunca-l in tigaie. Roteste tigaia de cateva ori, sa se imprieteneasca Usturoiul cu Untul. Pune in tigaie bucatile de Pui si presara putina Sare. |
3
Done
|
CruditatiCu ochii pe tigaie si pe orez, incepe sa toci Patrunjelul. Taie si Rosiile Cherry in jumatati. Si da, mai intoarce bucatile de Carne din tigaie. |
4
Done
|
MontajMai intai Orezul. Incredibil, dar adevarat, desi nu e Risotto, merge pus in forme! Pentru asta e nevoie de putina zeama de la fiert, doar putina. Ia cu lingura Orez cald si pune-l in forma, direct in farfurie. Preseaza un pic cu lingura deasupra si apoi scoate forma incet. Chiar merge! Aseaza si Carnea pe farfurii, iar alaturi Rosiile Cherry. Si acum sa ploua cu Patrunjel! |
