Ingrediente
-
Aluat
-
80 g Faina
-
1 lingurita Praf de copt
-
80 g Unt
-
80 g Zahar pudra
-
2 buc. Oua
-
Glazura
-
0.5 Cup Royal Icing Sugar
-
3 lingurite Apa
-
Colorant alimentar
-
0.5 Cup Nuca de Cocos
-
2 Linguri Sirop de Zahar
-
Colorant alimentar
-
Buline Pasta de zahar
-
Tools
-
Forme Cake Pops
-
Betisoare
-
Pensula
Descriere Reteta
Aceste Cake Pops au fost imbracate in Glazura de zahar facuta cu Zahar special pentru Glazura Regala. Royal Icing Sugar se gaseste in supermarket-uri si in magazine de specialitate. Acest Zahar este pe baza de Albusuri si este un ajutor de nadejde pe care il folosesc frecvent in ultimul timp. Imi convine sa nu mai folosesc Oua crude si se usuca si se intareste foarte repede.
Il gasesti si online, daca vrei sa ti-l cumperi, impreuna cu formele de Cake Pops, daca nu le ai. Uite aici Accesorii online pentru acadele.
Daca nu ai un astfel de Zahar foloseste Reteta de Glazura cu Albus.
Pentru Siropul de Zahar vezi detalii dand click pe Ingredient.
Si nu uita ca iti poti cumpara ingredientele ONLINE:
Preparare
1
Done
|
AluatFa aluatul pentru Cake Pops intr-un vas de sticla, amestecand mai intai Faina cu Praful de copt, apoi si cu Untul si Zaharul pudra. Dupa aceea adauga Oul si incorporeaza-l in aluat. |
2
Done
20 min.
|
La cuptorDa drumul la cuptor la 170 C si pregateste formele pentru Cake Pops. Cu o lingura pune din compozitie in forme, pana le umpli 3/4, fara sa le tasezi. Apoi impreuneaza formele una peste alta. Baga forma intreaga la cuptor pentru 20 de minute, timp in care te poti ocupa de Glazura. |
3
Done
|
Cocos coloratPentru Nuca de cocos rosie prepara-ti mai intai un Sirop de zahar din 1 Lingura de Zahar si 1 Lingura de Apa. In sirop toarna treptat Colorantul alimentar, pana ajungi la o culoare mai intensa. Pune Nuca de cocos intr-un castron si varsa deasupra ei siropul colorat. Cu o furculita amesteca bine pana se uniformizeaza culoarea. |
4
Done
|
Glazura RegalaIntr-un vas destul de incapator pentru a inmuia bilele de aluat amesteca Zaharul special cu putina Apa pana se omogenizeaza. Adauga colorant alimentar treptat si amesteca pana la culoarea dorita. |
5
Done
|
BetisoareDupa ce scoti bilele din cuptor, lasa-le in forma sa se raceasca putin. Apoi scoate-le din forma si aseaza-le pe o tava. Daca e nevoie taie cu un cutit marginile ce depasesc sferele la imbinare. Inmoaie betisoarele in Glazura si infige-le in bile. Nu ai timp sa le lasi sa se usuce bine, pentru ca trebuie sa folosesti Glazura imediat pentru a imbraca prajiturile rotunde. Dar tocmai pentru aceasta imbracaminte iti vor fi utile infipte. Le vom lipi la sfarsit din nou. |
6
Done
|
Imbraca-leIa fiecare bila de betisorul ei si inmoaie-o in Glazura rosie. Ca sa mearga mai repede foloseste o pensula pentru a acoperi golurile. Lasa-le sa se scurga bine si apoi aseaza-le cu capul in jos inapoi pe tava. Pentru cele cu Nuca de cocos aplica fulgii imediat dupa ce ai scos bila din Glazura. |
7
Done
|
Buline albeDupa ce ai toate Cake Pops-urile rosii te poti ocupa de buline. Formeaza din Pasta de zahar bilute mici si aplica-le pe cateva Cake Pops cu putina Apa, pe post de lipici. |
8
Done
|
Betisoare againScoate betisoarele pe rand si unge-le in varf cu Glazura. Infige-le la loc si lasa-le la uscat. |