Cake Pops rosii cu glazura de zahar si buline albe

Cake Pops rosii cu glazura de zahar si buline albe

Salveaza in reteua ta sociala sau trimite pe mail:

Sau copiaza link-ul de mai jos:

Ingrediente

Regleaza Portii:
Aluat
80 g Faina
1 lingurita Praf de copt
80 g Unt
80 g Zahar pudra
2 buc. Oua
Glazura
0.5 Cup Royal Icing Sugar
3 lingurite Apa
Colorant alimentar
0.5 Cup Nuca de Cocos
2 Linguri Sirop de Zahar
Colorant alimentar
Buline Pasta de zahar
Tools
Forme Cake Pops
Betisoare
Pensula
Dieta:
  • Retete FARA Carne

Ingrediente

  • Aluat

  • Glazura

  • Tools

Descriere Reteta

Aceste Cake Pops au fost imbracate in Glazura de zahar facuta cu Zahar special pentru Glazura Regala. Royal Icing Sugar se gaseste in supermarket-uri si in magazine de specialitate. Acest Zahar este pe baza de Albusuri si este un ajutor de nadejde pe care il folosesc frecvent in ultimul timp. Imi convine sa nu mai folosesc Oua crude si se usuca si se intareste foarte repede.

Il gasesti si online, daca vrei sa ti-l cumperi, impreuna cu formele de Cake Pops, daca nu le ai. Uite aici Accesorii online pentru acadele.

Glazura Regala online   Forme Cake Pops online

Daca nu ai un astfel de Zahar foloseste Reteta de Glazura cu Albus.

Pentru Siropul de Zahar vezi detalii dand click pe Ingredient.

• • •

Si nu uita ca iti poti cumpara ingredientele ONLINE:

Faina   Praf de copt   Unt   Zahar   Fulgi de cocos online   Martipan alb

Preparare

1
Done

Aluat

Fa aluatul pentru Cake Pops intr-un vas de sticla, amestecand mai intai Faina cu Praful de copt, apoi si cu Untul si Zaharul pudra. Dupa aceea adauga Oul si incorporeaza-l in aluat.

2
Done
20 min.

La cuptor

Da drumul la cuptor la 170 C si pregateste formele pentru Cake Pops. Cu o lingura pune din compozitie in forme, pana le umpli 3/4, fara sa le tasezi. Apoi impreuneaza formele una peste alta.

Baga forma intreaga la cuptor pentru 20 de minute, timp in care te poti ocupa de Glazura.

3
Done

Cocos colorat

Pentru Nuca de cocos rosie prepara-ti mai intai un Sirop de zahar din 1 Lingura de Zahar si 1 Lingura de Apa. In sirop toarna treptat Colorantul alimentar, pana ajungi la o culoare mai intensa. Pune Nuca de cocos intr-un castron si varsa deasupra ei siropul colorat. Cu o furculita amesteca bine pana se uniformizeaza culoarea.

4
Done

Glazura Regala

Intr-un vas destul de incapator pentru a inmuia bilele de aluat amesteca Zaharul special cu putina Apa pana se omogenizeaza. Adauga colorant alimentar treptat si amesteca pana la culoarea dorita.

5
Done

Betisoare

Dupa ce scoti bilele din cuptor, lasa-le in forma sa se raceasca putin. Apoi scoate-le din forma si aseaza-le pe o tava. Daca e nevoie taie cu un cutit marginile ce depasesc sferele la imbinare.

Inmoaie betisoarele in Glazura si infige-le in bile. Nu ai timp sa le lasi sa se usuce bine, pentru ca trebuie sa folosesti Glazura imediat pentru a imbraca prajiturile rotunde. Dar tocmai pentru aceasta imbracaminte iti vor fi utile infipte. Le vom lipi la sfarsit din nou.

6
Done

Imbraca-le

Ia fiecare bila de betisorul ei si inmoaie-o in Glazura rosie. Ca sa mearga mai repede foloseste o pensula pentru a acoperi golurile. Lasa-le sa se scurga bine si apoi aseaza-le cu capul in jos inapoi pe tava. Pentru cele cu Nuca de cocos aplica fulgii imediat dupa ce ai scos bila din Glazura.

7
Done

Buline albe

Dupa ce ai toate Cake Pops-urile rosii te poti ocupa de buline. Formeaza din Pasta de zahar bilute mici si aplica-le pe cateva Cake Pops cu putina Apa, pe post de lipici.

8
Done

Betisoare again

Scoate betisoarele pe rand si unge-le in varf cu Glazura. Infige-le la loc si lasa-le la uscat.

Dana Dumitrescu

Inainte sa se apuce de gatit, Dana nu stia sa faca mai nimic in afara de Cartofi prajiti, o Friptura aruncata in cuptor si o Salata din cruditati... Tot ce invata nou si toate retetele pe care le experimenteaza sunt postate pe Brunchy.ro. Site-ul este creat special pentru a-si pune in ordine retetele, dar si pentru a inspira alti oameni in gatitul practic, de zi-cu-zi.

Retete si Articole  »

Scrie un Comentariu

O omleta fara Unt este ca un covrig fara Sare!Dana Dumitrescu
Brunchy

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE: