Ingrediente
-
150 g Ciuperci
-
1 Lingura Ulei de Porumb
-
3 catei Usturoi
-
3 fire Patrunjel
Descriere Reteta
Ce faci cand ramai in frigider cu o Ciuperca mare si cateva mai mici? Faci o mancare repede, pe care o mananci toata, singur! Si care clar este pe gustul doar… al tau!
Ei bine, pun Reteta asta simpla aici, pentru a o avea in catalogul de Garnituri. Pana de curand credeam ca nu exista prea multe optiuni de Garnituri la Friptura & the like. Si in timp, imi voi dovedi ca nu e asa!
In plus, cand mi se mai intampla sa raman cu leftovers, voi cauta idei de Retete pe site la Ingrediente – deci nu putea lipsi de aici!
So, am facut asa: Am pus tigaia pe foc cu Uleiul de Porumb (ce aroma!), am tocat repede Usturoiul si l-am pus in tigaie (ce miros!), am taiat Ciuperca mare in felii, am pus toate Ciupercile in tigaie, am rotit tigaia de cateva ori, am tocat si Patrunjelul, l-am presarat deasupra, am mai rotit tigaia, am stins focul si le-am lasat in tigaie. Glumesc, le-am mancat!
Ce aroma…
Cand vrei Ciuperci sau Ulei de Masline, don’t look further. Comanda-le ONLINE: