Ingrediente
-
Aluat Cornuri
-
2 Cups + Faina / 300 g +
-
1 lingurita Drojdie / uscata
-
200 g Branza Ricotta
-
4 Linguri Zahar
-
1 buc. Oua
-
1 Cup Morcovi
-
Coaja de la 1 Lime
-
0.5 lingurita Extract de Vanilie
-
Un praf de Sare
-
Umplutura
-
Gem de Caise
-
Deasupra
-
1 Galbenus
-
1 lingurita Zahar
-
Coaja de la 1 Lime
-
Morcovi
Descriere Reteta
Trebuie exploatat cumva gustul dulce al Morcovilor, nu? Aceste Cornuri de casa, facute dintr-un aluat cu Branza Ricotta si Morcov ras, confirma faptul ca Morcovul poate fi folosit linistit la deserturi. Cornurile ies foarte bune cu Morcovi!
Iti poti cumpara ingredientele ONLINE cat ai zice… click!
Preparare
1
Done
|
AluatMai intai rade pe razatoare Morcovii si coaja de Lime si pastreaza o parte din ele pentru ornatul de la sfarsit. Apoi amesteca ingredientele pentru aluat intr-un vas incapator pana se leaga aluatul. Lasa-l sa se odihneasca putin pana iti pregatesti masa de intins aluatul. |
2
Done
20 min.
|
Forme de cornuriPresara Faina pe masa de lucru si intinde o foaie rotunda de aluat. Cu un cutit ascutit taie diagonale astfel incat sa-l imparti in 12 parti. Adauga pe margine cate o Lingura de Gem de Caise si ruleaza cornurile spre interior. Pune-le in tava cu hartie de copt si unge Cornurile cu Galbenus frecat cu Zahar. Lasa-le sa stea in tava vreo 20 minute, timp in care vor mai creste. |
3
Done
30 min.
|
La cuptorBaga tava in cuptor la 180 C pentru 30 de minute sau pana se rumesc. |
4
Done
|
ServitDupa ce sunt gata presara deasupra Morcov ras si coaja de Lime. Lasa Cornurile la racit si apoi apuca-te de ele! |