Cornuri de casa cu Morcovi, Ricotta, Gem de Caise si Lime

Cornuri de casa cu Morcovi, Ricotta, Gem de Caise si Lime

Salveaza in reteua ta sociala sau trimite pe mail:

Sau copiaza link-ul de mai jos:

Ingrediente

Regleaza Portii:
Aluat Cornuri
2 Cups + Faina 300 g +
1 lingurita Drojdie uscata
200 g Branza Ricotta
4 Linguri Zahar
1 buc. Oua
1 Cup Morcovi
Coaja de la 1 Lime
0.5 lingurita Extract de Vanilie
Un praf de Sare
Umplutura
Gem de Caise
Deasupra
1 Galbenus
1 lingurita Zahar
Coaja de la 1 Lime
Morcovi
Dieta:
  • Retete FARA Carne

Ingrediente

  • Aluat Cornuri

  • Umplutura

  • Deasupra

Descriere Reteta

Trebuie exploatat cumva gustul dulce al Morcovilor, nu? Aceste Cornuri de casa, facute dintr-un aluat cu Branza Ricotta si Morcov ras, confirma faptul ca Morcovul poate fi folosit linistit la deserturi. Cornurile ies foarte bune cu Morcovi!

• • •

Iti poti cumpara ingredientele ONLINE cat ai zice… click!

Faina   Drojdie   Zahar   Branza Ricotta   Morcovi   Lime

Preparare

1
Done

Aluat

Mai intai rade pe razatoare Morcovii si coaja de Lime si pastreaza o parte din ele pentru ornatul de la sfarsit. Apoi amesteca ingredientele pentru aluat intr-un vas incapator pana se leaga aluatul. Lasa-l sa se odihneasca putin pana iti pregatesti masa de intins aluatul.

2
Done
20 min.

Forme de cornuri

Presara Faina pe masa de lucru si intinde o foaie rotunda de aluat. Cu un cutit ascutit taie diagonale astfel incat sa-l imparti in 12 parti. Adauga pe margine cate o Lingura de Gem de Caise si ruleaza cornurile spre interior.

Pune-le in tava cu hartie de copt si unge Cornurile cu Galbenus frecat cu Zahar. Lasa-le sa stea in tava vreo 20 minute, timp in care vor mai creste.

3
Done
30 min.

La cuptor

Baga tava in cuptor la 180 C pentru 30 de minute sau pana se rumesc.

4
Done

Servit

Dupa ce sunt gata presara deasupra Morcov ras si coaja de Lime. Lasa Cornurile la racit si apoi apuca-te de ele!

Dana Dumitrescu

Inainte sa se apuce de gatit, Dana nu stia sa faca mai nimic in afara de Cartofi prajiti, o Friptura aruncata in cuptor si o Salata din cruditati... Tot ce invata nou si toate retetele pe care le experimenteaza sunt postate pe Brunchy.ro. Site-ul este creat special pentru a-si pune in ordine retetele, dar si pentru a inspira alti oameni in gatitul practic, de zi-cu-zi.

Retete si Articole  »

Scrie un Comentariu

A good cook is like a sorceress who dispenses happiness.Elsa Schiaparelli

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE: