Ingrediente
-
1 tava Dovleac
-
3 Linguri + Miere
-
2 Linguri Susan
Descriere Reteta
Dovleacul este foarte bun, fie ca e Dovleac Placintar, Dovleac verde, Dovleac alb sau vestitul Dovleac portocaliu intens. Dar daca nu ii pui Zahar, Miere sau Condimente, hm, nu prea are gust.
Dovleacul copt cu putina Miere este o combinatie fericita. Iar daca ii adaugi si Susan, obtine crunch-ul care ii lipseste!
Iti poti cumpara ONLINE Dovleacul alb – special pentru copt sau Dovleacul placintar din linkurile de mai jos:
Preparare
1
Done
|
Pregateste Dovleacul |
2
Done
20 min.
|
CuptorIncalzeste cuptorul la 190 C si baga tava cu Dovleac pentru vreo 20 min. Incearca-l cu o furculita sa vezi daca e patruns destul. |
3
Done
|
ServitAseaza Dovleacul pe farfurii si mai pune Miere deasupra. |