Ficatei in Unt cu Usturoi si muuult Patrunjel

Untul face Diferenta

Ficatei in Unt cu Usturoi si muuult Patrunjel

Salveaza in reteua ta sociala sau trimite pe mail:

Sau copiaza link-ul de mai jos:

Ingrediente

Regleaza Portii:
30 g Unt
4 catei Usturoi
200 g + Ficat
0.5 lingurita Sare
1 legatura Patrunjel
Dieta:
  • Retete FARA Gluten
  • Retete FARA Oua

Ingrediente

Descriere Reteta

Este o mancare rapida (… if I may), pentru ca ai timp sa pregatesti totul din mers, dar si timpul propriu-zis de gatit este foarte scurt. Practic in mai putin de 20 minute poti pregati un Brunch pentru 2 persoane cu acesti Ficatei gustosi cu Usturoi. Daca cunosti pe cineva caruia nu-i place sa manance, de obicei, asa ceva, incearca varianta cu Unt! Eu am reusit sa fac si copii mofturosi sa-i manance!

• • •

Si cu ocazia acestei Retete am invatat ca Untul, desi pus in tigaie pe foc, nu prajeste Ficateii, nu ii arde pe la colturi, ci doar ii… gateste frumos!
Si mai e ceva! Daca ii prajesti in Ulei cu Usturoi, aroma de Usturoi nu va patrunde in Ficatei, dar folosind Untul, o sa ai o surpriza! Vor fi patrunsi de aroma si vor fi foarte moi si gustosi!

Am aplicat metoda asta si la bucati de Carne in tigaie si la Omlete, rezultatul chiar este diferit! Merita incercat. I swear!

• • •

Iti poti cumpara ingredientele pentru Reteta asta ONLINE:

Unt   Usturoi   Ficat   Sare online   Patrunjel

Preparare

1
Done

Caleste Usturoiul

Pune tigaia pe foc mediu, impreuna cu Untul. Curata si toaca Usturoiul marunt si pune-l si pe el in tigaie. Lasa-l sa se caleasca un pic si amesteca cu o spatula de colo-colo, sa se aromeze tot Untul (care va patrunde aromat in Ficatei, ti-am zis!).

2
Done

Gateste Ficatul

Adauga Ficateii in tigaie si lasa-i sa stea pana se maronesc pe o parte, vreo 5 minute. Apoi intoarce-i si pe cealalta parte. Daca mai vezi parti rosiatice pe-ici-pe-colo, mai invarte-i si lasa-i sa se maroneasca peste tot.

Intre timp toaca Patrunjelul marunt, sau ca mine - mai putin marunt. Ha!

3
Done

Fara Sare nu merge!

Stinge focul la FIcatei si presara Sare peste ei, amestecand inca o data. Adauga si Patrunjelul peste si mancarea e gata.

Dana Dumitrescu

Inainte sa se apuce de gatit, Dana nu stia sa faca mai nimic in afara de Cartofi prajiti, o Friptura aruncata in cuptor si o Salata din cruditati... Tot ce invata nou si toate retetele pe care le experimenteaza sunt postate pe Brunchy.ro. Site-ul este creat special pentru a-si pune in ordine retetele, dar si pentru a inspira alti oameni in gatitul practic, de zi-cu-zi.

Retete si Articole  »

Scrie un Comentariu

Good bread is the most fundamentally satisfying of all foods; and good bread with fresh butter, the greatest of feasts.James Beard

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE: