Ingrediente
-
1 buc. Foi de Pandispan
-
100 g Pasta de zahar
-
2 lingurite Zahar pudra
-
1 Lingura Apa
-
Tools
-
Forme inima
-
Betisoare
Descriere Reteta
O varianta rapida din foi de pandispan si pasta de zahar, o idee pentru a face pe graba o surpriza comestibila cuiva, fara sa dai drumul la cuptor sau sa amesteci aluaturi. Cred ca fursecurile astea pe bat merg si… in loc de un buchet de flori! Un buchet de inimi de zahar. Deja stim cine va primi asa ceva. ^^
Foile de pandispan le gasesti in supermarket, sunt subtiri, se decupeaza usor si sunt bune la gust. Sau le poti cumpara online:
Daca vrei sa vezi o alta idee cu aceste foi, uite aici niste Moustache pe bat. Atunci le-am lipit cu Nutella, acum am folosit doar Apa.
Preparare
1
Done
|
FormeDecupeaza inimi din toata foaia de pandispan si apoi infige betisoarele in ele, avand grija sa le introduci drept. |
2
Done
|
ModelModelul este format din 2 culori, maro si albastru, dar si din culoarea care a rezultat amestecandu-le impreuna. Presara Zahar pudra pe masa de lucru si incepe sa framanti pasta de Zahar. Apoi lasa-ti imaginatia sa-ti dea idei de combinatii sau pur si simplu suprapune bucati de pasta colorata de culori diferite si intinde-le exact asa intr-o foaie subtire. Din foaie decupeaza inimi si aplica-le pe formele de pandispan, ungandu-le inainte cu putina Apa. Daca ies unicat si nu se pot reproduce - e arta! |