Ingrediente
-
4 Cups Faina
-
7 g Praf de copt
-
0.5 Cup Zahar brun
-
0.3 Cup Zahar
-
4 lingurite Scortisoara
-
2 lingurite Ghimbir / praf
-
0.5 lingurita Nucsoara
-
Sare
-
200 g Unt / 1 Cup
-
2 buc. Oua
-
Tools
-
Forme de biscuiti
Descriere Reteta
Titlul original din Caietul de retete este Ginger Biscuiti Ana, pentru ca Ana ii face de obicei – de Craciun si nu numai.
Sunt usor de facut, dar nu cred ca asta o atrage. Ci spice-urile folosite – mirosul si aroma lor…
Iti poti cumpara condimentele si celelalte ingrediente ONLINE:
Preparare
1
Done
|
AluatIa un vas mare de sticla si pune toate ingredientele uscate. Amesteca-le de cateva ori si adauga Untul si Ouale. Cu o spatula incorporeaza-le bine in Faina, apoi cu mainile framanta un aluat. |
2
Done
20 min.
|
Aluat la recePune aluatul invelit in frigider. |
3
Done
|
Cu facaletul in manaIncinge cuptorul la 180 C si pregateste tava cu hartie de copt. Pe masa presarata cu Faina, intinde o foaie si incepe sa decupezi forme din aluat. Pune formele in tava. In functie de marimea formelor este posibil sa-ti iasa 3 - 4 tavi de biscuiti. |
4
Done
20 min.
|
La cuptorVor sta la cuptor vreo 20 minute. |