Jeleuri homemade colorate natural in forma de Chitara

Jeleuri homemade colorate natural in forma de Chitara

Salveaza in reteua ta sociala sau trimite pe mail:

Sau copiaza link-ul de mai jos:

Ingrediente

0.5 Cup Apa 120 ml
40 g Gelatina
0.5 Cup zeama de Lamaie
0.25 Cup Zahar
Pentru culoare
1 Lingura Varza Rosie
1 Lingura Apa
Tools
Blender vertical
Forme de ciocolata
Servet de hartie
Ca ingredient
Jeleuri
Dieta:
  • Retete FARA Gluten
  • Retete FARA Oua

Ingrediente

  • Pentru culoare

  • Tools

  • Ca ingredient

Descriere Reteta

Jeleurile astea au fost colorate cu o solutie din suc de Varza rosie, Apa si Lamaie, o solutie care a trecut prin culoarea albastra pana sa ajunga la roz. Daca nu-i adaugi Apa, sucul de Varza este foarte inchis la culoare, asa ca trebuie diluat. Am scris despre experimentul cu Varza rosie aici: Un ingredient foarte albastru.

Pentru a-ti pregati culoarea pentru Reteta asta ai nevoie doar de o Lingura de suc de Varza rosie diluata cu Apa, solutie pe care o adaugi treptat in jeleurile de Lamaie, pana obtii culoarea dorita de roz. Se adauga la sfarsit.

Pentru a face jeleurile pui mai intai Gelatina in Apa, sa infloreasca, si zeama de Lamaie cu Zaharul la fiert. Apoi le amesteci, le tii putin pe foc pana se dizolva Gelatina si le colorezi.

Am explicat cu mai multe amanunte despre cum se fac jeleurile si de ce trebuie sa ai grija – in reteta de baza, cu aceleasi proportii, si pe care ti-o recomand s-o incerci si in varianta cu Mandarine:

Reteta Jeleuri din Mandarine

• • •

Iti poti cumpara online ingredientele speciale pentru reteta asta:

gelatina online   Lamaie   Zahar

Dana Dumitrescu

Inainte sa se apuce de gatit, Dana nu stia sa faca mai nimic in afara de Cartofi prajiti, o Friptura aruncata in cuptor si o Salata din cruditati... Tot ce invata nou si toate retetele pe care le experimenteaza sunt postate pe Brunchy.ro. Site-ul este creat special pentru a-si pune in ordine retetele, dar si pentru a inspira alti oameni in gatitul practic, de zi-cu-zi.

Retete si Articole  »

Scrie un Comentariu

The greatest lesson came with the realization that good food cannot be reduced to single ingredients. It requires a web of relationships to support it.Dan Barber
The Third Plate: Field Notes on the Future of Food

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE: