Ingrediente
-
Pentru Orez
-
1 Cup Orez
-
4 Cups Apa
-
1 lingurita Sare
-
3 fire Sofran
-
Pentru Pui
-
0.5 Lingura Ulei de Masline
-
0.5 Lingura Unt
-
200 g Carne de Pui
-
1 praf de Sare
-
1 praf de Piper
-
Pentru Legume
-
100 g Broccoli
-
2 Morcovi
-
3 litri Apa
-
1 Lingura Sare
Descriere Reteta
Atentie cu Sofranul! Ca e cel mai scump condiment din lume probabil ai auzit. Dar ai grija sa nu-l folosesti in cantitati mari – nu, nu pentru ca e scump, ci pentru ca in cantitati mari devine toxic! Nu se pune niciodata mult. E adevarat ca in cantitati prea mici efectul nu este cel scontat, nici la gust, nici la culoare, tocmai de-aceea ai grija cat folosesti si sa nu fi tentat sa folosesti prea mult.
Cumpara-ti ingredientele pentru aceasta Reteta ONLINE:
Preparare

|
1
Done
20 min.
|
Fierbe OrezulPune o oala cu Apa si Sare la fiert. Cand Apa incepe sa fiarba, adauga Orezul si lasa-l vreo 20 de minute la fiert. |
|
2
Done
|
Legume in aburiIntre timp pune o oala cu sita, cu Apa si Sare, la fiert, pentru a gati legumele in aburi. Taie Broccoli in buchetele mai mici si Morcovii in felii. Pune-le impreuna la aburi tot cam 20 de minute. |
|
3
Done
|
CarneaPune o tigaie incapatoare pe un foc mediu si adauga Uleiul si Untul. Pune in tigaie Muschiuletul de Pui, presarand Sare si Piper. |
|
4
Done
|
Mancarea gataCumva Orezul, Legumele si Carnea vor fi gata cam in acelasi timp, dar verifica-le pe fiecare inainte de-a le lua de pe foc. In Orez adauga acum Sofranul si amesteca bine. Pune mancarea in farfurii. |



























