Ingrediente
-
1 lingurita Unt
-
4 Oua
-
1 praf de Sare
-
100 g Cascaval afumat
-
2 Rosii
-
1 legatura Patrunjel
Descriere Reteta
Lumea rade cand spun Omleta Pizza-Style, dar este exact ceea ce pare a fi! In loc de blatul painos de Pizza este Omleta. O Omleta poate contine orice ingrediente se pot pune pe o Pizza, si Legume, si Ciuperci, si Sunca, si Somon. So? Can I call it Pizza-Style… ? 🙂 Thank you.
Am folosit in aceasta reteta Cascavalul afumat, care imi place foarte mult, mai ales cel de la Bran, jud. Brasov. Cum Omleta este prezenta in mai toate Bucatariile din lume, asta, cu Cascaval afumat, o pot numi Omleta Romaneasca. Nu prea gasesti Cascavalul afumat in alte Cuisines.
Ce misto! Iti poti cumpara ingredientele ONLINE:
Preparare
1
Done
|
PregatesteTaie Cascavalul afumat cubulete, taie Rosiile si scoate semintele si toaca Patrunjelul. |
2
Done
|
Tigaie cu UntPune o Tigaie cu Unt pe un foc mediu. |
3
Done
|
Bate OualeBate cu un tel Ouale cu Sare vreo 2 minute. |
4
Done
|
OmletaPune Ouale in tigaie si lasa-le sa se prinda un pic. Adauga Cascavalul afumat, Rosiile si Patrunjelul si pune un capac la tigaie. In cateva minute e gata! |