Piure de Dovleac dulce, facut in aburi

Piure de Dovleac dulce, facut in aburi

Salveaza in reteua ta sociala sau trimite pe mail:

Sau copiaza link-ul de mai jos:

Ingrediente

400 g Dovleac
2 Linguri Miere
1 praf de Sare
Pentru aburi
Oala cu sita
Apa
Sare
OPTIONAL
Scortisoara
Dieta:
  • Retete FARA Carne
  • Retete FARA Gluten
  • Retete FARA Oua

Ingrediente

  • Pentru aburi

  • OPTIONAL

Descriere Reteta

Piureul de Dovleac este folosit in multe Retete Americane de toamna, de Halloween si chiar de Thanksgiving Day. Este utilizat ca topping, in creme sau in aluaturi de pandispan, de prajituri si de cupcakes.

De cele mai multe ori e folosit neindulcit, dar cum eu vreau sa-l folosesc la anumite dulciuri, i-am adaugat Miere din start.

Poti condimenta Piureul de Dovleac, fie ca-l folosesti dulce sau simplu, cu un mix de condimente special creat: Pumpkin Spice.

• • •

Iti poti cumpara ingredientele ONLINE in linkurile de mai jos:

Dovleac   miere poliflora   Sare online   Scortisoara

Preparare

1
Done

Pregateste Dovleacul

Curata Dovleacul de coaja si de seminte si taie-l in bucati.

2
Done
20 min.

Aburi

Pune o oala cu sita pe foc, cu Apa si putina Sare. Pune in sita bucatile de Dovleac. Deasupra pune un capac si lasa Dovleacul sa stea in aburi, pe foc mediu, vreo 20 de minute. Verifica-l la sfarsit cu o furculita sa vezi daca e patruns bine.

3
Done

Blender

Pune Dovleacul inmuiat in blender, adauga Miere si un praf de Sare. Amesteca cam 1 minut. Gusta si vezi daca il vrei mai dulce.

4
Done

In Borcan

Pune piureul in borcan si foloseste-l ca topping sau in aluat de prajituri.

Dana Dumitrescu

Inainte sa se apuce de gatit, Dana nu stia sa faca mai nimic in afara de Cartofi prajiti, o Friptura aruncata in cuptor si o Salata din cruditati... Tot ce invata nou si toate retetele pe care le experimenteaza sunt postate pe Brunchy.ro. Site-ul este creat special pentru a-si pune in ordine retetele, dar si pentru a inspira alti oameni in gatitul practic, de zi-cu-zi.

Retete si Articole  »

Scrie un Comentariu

Life is half delicious yogurt, half crap, and your job is to keep the plastic spoon in the yogurt.Scott Adams

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE: