Ingrediente
-
400 g Dovleac
-
2 Linguri Miere
-
1 praf de Sare
-
Pentru aburi
-
Oala cu sita
-
Apa
-
Sare
-
OPTIONAL
-
Scortisoara
Descriere Reteta
Piureul de Dovleac este folosit in multe Retete Americane de toamna, de Halloween si chiar de Thanksgiving Day. Este utilizat ca topping, in creme sau in aluaturi de pandispan, de prajituri si de cupcakes.
De cele mai multe ori e folosit neindulcit, dar cum eu vreau sa-l folosesc la anumite dulciuri, i-am adaugat Miere din start.
Poti condimenta Piureul de Dovleac, fie ca-l folosesti dulce sau simplu, cu un mix de condimente special creat: Pumpkin Spice.
Iti poti cumpara ingredientele ONLINE in linkurile de mai jos:
Preparare
1
Done
|
Pregateste DovleaculCurata Dovleacul de coaja si de seminte si taie-l in bucati. |
2
Done
20 min.
|
Aburi |
3
Done
|
BlenderPune Dovleacul inmuiat in blender, adauga Miere si un praf de Sare. Amesteca cam 1 minut. Gusta si vezi daca il vrei mai dulce. |
4
Done
|
In BorcanPune piureul in borcan si foloseste-l ca topping sau in aluat de prajituri. |