Ingrediente
-
1 Lingura Ulei de Masline
-
1 Ceapa Alba
-
6 catei Usturoi
-
400 g Carne tocata
-
0.5 lingurita Sare
-
1 praf de Piper
-
1 praf de Paprika
-
2 lingurite Cimbrisor
-
2 Oua
-
0.5 buc. Ardei Rosu
-
0.5 buc. Ardei Galben
-
0.5 buc. Ardei Verde
-
1 foaie Aluat de foietaj
-
2 Linguri Mustar de Dijon
Descriere Reteta
Am mai facut mai demult o gustare cu aluat de foietaj si mustar si cred ca este o combinatie reusita. Iar borcanul de mustar nu trebuie sa stea in frigider sa astepte doar mici, o salata sau nu-stiu-ce platou rece. Ma bucur de fiecare data cand il folosesc ca pe un sos gata condimentat, e un shortcut practic.
Si in placinta ardeleneasca mustarul vine cu aroma si savoare, iar placinta iese la final o mancare gustoasa si consistenta, cu carne, legume, oua si paine din foietaj. Si colorata, cu Ardei Semafor! ^^
Singura grija atunci cand folosesti aluat de foietaj cumparat este ca trebuie sa-l lasi la dezghetat inainte sa-l folosesti. Eu il mut seara din congelator in frigider si a doua zi este exact cum trebuie.
Iti poti cumpara ingredientele speciale pentru aceasta reteta ONLINE:
Preparare
1
Done
|
Carnea tocataPune o tigaie pe un foc mediu cu 1 Lingura de Ulei. Toaca Ceapa si Usturoiul si pune-le pe rand in tigaie. Amesteca in tigaie pana se inmoaie ambele. Pune deasupra Carnea tocata si marunteste-o si amestec-o cu o spatula si las-o vreo 10 minute la calit. Adauga la sfarsit Sare, Piper, Paprika si Cimbrisor, amesteca-le si pe ele. |
2
Done
10 min.
|
La racitVarsa amestecul de Carne intr-o sita pusa peste un vas. Aici va sta sa se raceasca putin si sa se scurga de zeama cam 10 minute. |
3
Done
|
Aluat + Ardei + Oua |
4
Done
|
Umplutura |
5
Done
|
Rulada |
6
Done
20 min.
|
La cuptorBaga tava in cuptor pentru 20 de minute sau pana se rumeneste aluatul frumos. |
7
Done
|
ServesteDupa ce le scoti din cuptor sunt gata de servit imediat! |