Porumb fiert uns cu Unt, Sare si Paprika

Porumb fiert uns cu Unt, Sare si Paprika

Salveaza in reteua ta sociala sau trimite pe mail:

Sau copiaza link-ul de mai jos:

Ingrediente

Regleaza Portii:
Pentru fiert
2 buc. Porumb
4 litri Apa
1 lingurita Sare
Pentru preparat
2 lingurite Unt
presarat Sare & Paprika
Dieta:
  • Retete FARA Carne
  • Retete FARA Gluten
  • Retete FARA Oua

Ingrediente

  • Pentru fiert

  • Pentru preparat

Descriere Reteta

Nu este o Reteta in sine, este mai mult o Propunere: Porumb cald uns cu Unt si presarat cu Sare si Paprika afumata… Yam! Si este si un reminder pentru Toamna, atunci cand cotrobai prin Retetele de Toamna!

Ideea cand fierbi Porumb este ca ai nevoie de multa Apa si de ceva timp. Pentru ca fierbe mult, de-aia ai nevoie si de multa Apa! Foloseste deci cea mai mare cratita a ta. Acuma timpul de fiert depinde de cat de proaspat sau de uscat este Porumbul tau. La mine a fiert 1 ora si jumatate. Trebuie pazit si incercat dupa vreo ora. Adauga si Sare in Apa de fiert, ajuta sa fiarba mai repede – ca pe orice boaba cu coaja groasa.

Cand e gata, scurge-l de Apa si pune-l pe o farfurie. Cat timp e inca cald, unde-l cu Unt pe toate partile, apoi presara Sare si Paprika cat crezi ca este nevoie.

Atentie, frige! 🙂

Dana Dumitrescu

Inainte sa se apuce de gatit, Dana nu stia sa faca mai nimic in afara de Cartofi prajiti, o Friptura aruncata in cuptor si o Salata din cruditati... Tot ce invata nou si toate retetele pe care le experimenteaza sunt postate pe Brunchy.ro. Site-ul este creat special pentru a-si pune in ordine retetele, dar si pentru a inspira alti oameni in gatitul practic, de zi-cu-zi.

Retete si Articole  »

Scrie un Comentariu

The trouble with eating Italian is that 5 or 6 days later, you're hungry again.George Miller

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE: