Ingrediente
-
Strat 1
-
3 buc. Banana
-
3 Linguri Unt
-
3 Linguri Zahar
-
Strat 2
-
2 Cups Lapte
-
3 Linguri Zahar
-
3 Linguri Amidon
-
2 buc. Galbenus
-
1 lingurita Extract de Vanilie
-
Strat 3
-
2 buc, Albus
-
2 lingurite Zahar pudra
-
Decor
-
Coaja de la 1 Lime
-
Tools
-
Vase ceramice 10 cm
Descriere Reteta
Un Pudding imbunatatit, sa-l mai mancam si cu altceva in afara de Dulceata din borcan. Cu o dulceata de Banane, facuta in tigaie si cu putina Bezea rumenita in cuptor. Good plan.
Iti poti cumpara ingredientele pentru Pudding ONLINE:
Preparare
1
Done
|
PregatirePentru ca vom face 3 straturi - unul dupa altul, pregateste-ti ingredientele pentru toate, pe grupuri si pune si vasele ceramice la indemana. |
2
Done
|
Strat 1Intr-o tigaie pune 3 Linguri de Unt la topit si intre timp taie felii mici din 3 Banane. Pune si Bananele in tigaie si imbaiaza-le in Unt. Presara deasupra 3 Linguri de Zahar si lasa-l sa caramelizele Bananele, amestecand din cand in cand. Cand sunt gata, stinge focul si toarna-le in vasele ceramice. |
3
Done
|
Strat 2Pune 2 Cups de Lapte pe un foc mic impreuna cu 2 Linguri de Zahar si amestecand incontinuu cu un tel, pana se topeste Zaharul. Toarna in ploaie 3 Linguri de Amidon in Lapte, amestecand pana se omogenizeaza. Ia vasul de pe foc si incorporeaza cele 2 Galbenusuri pe rand. Pune din nou vasul pe foc, pana da in clocot. Apoi stinge focul si adauga Vanilia. Toarna Crema de Vanilie peste Banane. |
4
Done
|
Strat 3 |
5
Done
10 min.
|
In cuptorAvand in vedere ca in afara de Bezea, celelalte straturi sunt gata gatite, Pudding-ul va sta foarte putin in cuptor. So, 10 minute, la 180 C. |