Ingrediente
-
10 + 1 foi Paste Lasagna
-
200 g Branza Ricotta
-
100 g Branza Feta
-
2 Linguri Grana-Padano
-
2 Oua
-
4 Linguri Nuca
-
1 legatura Patrunjel
-
1 lingurita Nucsoara
Descriere Reteta
E o gustare crunchy si cremoasa in acelasi timp, cu arome care se completeaza perfect. Aceste rulori cu Branza sunt gustoase si calde, si reci, si sunt bune de luat la pachet. Done that!
E o Reteta din categoria Ghici ce am in Frigider si Ghici ce pot face cu ele. Da, e o Reteta care a iesit ad-hoc, in timp ce vroiam sa fac niste Paste si singurele Paste din casa erau foile de Lasagna.
Si cum am mai facut Rulori cu Branzeturile de Lasagna in trecut si au iesit tare bune, am incercat sa le fac din nou, de data asta cu ce aveam la indemana.
Si uite asa am folosit si Branza alba si sarata intr-un fel de Lasagna! Iar Nuca si Nucsoara sunt atat de bine-venite in aceasta Reteta… Oh, cred ca au mai ramas 2 rulori in frigider. Fug la ele pana nu dispar! :))
Pentru o Lasagna adevarata vezi o Reteta cu economie de timp aici: Lasagna italiana cu Carne de vita.
Si pentru a nu ramane in pana de ingrediente, comandati-le din timp, ONLINE:
Preparare
1
Done
|
Pentru Foile de LasagnaPune un vas mare cu Apa pe foc si lasa-l acolo pana ajunge la punctul de fierbere. |
2
Done
|
Crema de BranzaIntre timp amesteca intr-un vas Ricotta, Branza, Grana-Padano si Ouale. Toaca Nuca si Patrunjelul si adauga-le in compozitie, pastrand o parte pentru a decora rulorile. |
3
Done
|
CuptorDa drumul la cuptor la 180 C si pregateste un vas in care vei pune rulorurile. |
4
Done
|
MontajDa focul pe minim la Apa si scalda foile de Lasagna in vas. In 2 - 3 minute se vor inmuia si vei putea sa le rulezi. Ia o foaie de Lasagna din Apa fierbinte si taie vertical fasii subtiri din ea. Le vezi folosi pe post de snururi cu care legi rulourile. Ia pe rand foile de Lasagna ramase, pune cate o Lingura de Branzeturi pe marginea de jos si ruleaza in sus. Infasoara cate un snur in jurul lor si leaga-l fara sa strangi prea mult. Pune rulourile pe rand direct in vasul pentru cuptor. Presara Nucsoara si bucati de Nuca pe deasupra si, daca vrei, si putin Patrunjel si Cascaval. |
5
Done
20 min.
|
La cuptor |
6
Done
|
ServitCand sunt gata lasa-le la racit - se racesc destul de repede! Apoi serveste cu drag cu Patrunjel proaspat si Cascaval ras. Rulourile sunt foarte bune si a doua zi. |