Ingrediente
-
2 buc. Oua
-
1 lingurita Unt
-
Sare
Descriere Reteta
Daca va e frica de Ouale crude asa cum imi este si mie, atunci faceti Scrambled Eggs coapte pe toate partile, nu cremoase si semi-coapte.
Daca ai Oua de casa, asa cum are Jamie, inspira-te din video-ului lui cu Scrambled Eggs in 3 variante… moi si aproape lichide.
Ti-ai cumparat vreodata Ouale ONLINE? Ai putea:
Preparare
1
Done
|
Tigaia pe focPune Untul intr-o tigaie si pune tigaia pe un foc mediu. |
2
Done
|
Bate OualeBate Ouale bine cu un tel pana devin spumoase. Adauga si Sarea si mai bate un pic. |
3
Done
|
ScramblelingCand Untul din tigaie s-a topit, toarna Ouale in tigaie si incepe in acelasi timp sa amesteci cu o spatula prin tigaie. Intoarce Ouale pe toate partile si nu te opri pana nu arata ca niste jumari. Opreste focul. Serveste-le pe 2 felii de paine. |