Sos acrisor de Smantana pentru Ciorba

Sos acrisor de Smantana pentru Ciorba

Salveaza in reteua ta sociala sau trimite pe mail:

Sau copiaza link-ul de mai jos:

Ingrediente

Regleaza Portii:
100 g Smantana
1 Galbenus
1 polonic de Ciorba fierbinte
2 Linguri Zeama de Lamaie

Ingrediente

Descriere Reteta

Este un sos acrisor ce poti sa-l folosesti la Ciorba de Perisoare, dar si la alte Ciorbe pe care vrei sa le acresti. Nu il turna in Ciorba din oala, ci doar in farfuria de Ciorba inainte de a servi masa.

Se face foarte simplu, doar ca trebuie sa ai grija sa gatesti Oul un pic.

Amesteca intr-un castronel Galbenusul cu 1 lingurita de Smantana, peste care toarna 1 polonic de Ciorba fierbinte. Amesteca repede si freaca bine sosul pentru a gati Galbenusul crud in fierbinteala de la Ciorba.

Galbenusul iti ramane daca faci Perisoarele pentru Ciorba doar cu Albus. Daca vrei sa folosesti un Ou intreg la sos, amesteca direct Oul batut cu 1 polonic de Ciorba.

Pune si restul de Smantana in castron, amesteca, si la sfarsit stoarce Zeama de Lamaie deasupra, atat cat doresti.

• • •

Daca vrei, pune-i si putina Sare si Condimente, dar sosul va drege o Ciorba care presupunem ca are destula Sare si destule Condimente. Daca folosesti sosul la alt fel de mancare, atunci vei simti nevoia sa le adaugi, totusi.

• • •

Cumpara-ti ingredientele pentru Sos ONLINE:

Smantana   Oua   Lamaie

Dana Dumitrescu

Inainte sa se apuce de gatit, Dana nu stia sa faca mai nimic in afara de Cartofi prajiti, o Friptura aruncata in cuptor si o Salata din cruditati... Tot ce invata nou si toate retetele pe care le experimenteaza sunt postate pe Brunchy.ro. Site-ul este creat special pentru a-si pune in ordine retetele, dar si pentru a inspira alti oameni in gatitul practic, de zi-cu-zi.

Retete si Articole  »

Scrie un Comentariu

The only real stumbling block is fear of failure. In cooking you've got to have a what-the-hell attitude.Julia Child

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE: