Ingrediente
-
500 ml Apa
-
1 lingurita Sare
-
240 g Fasole Rosie / Conserva de 400 g
-
0.5 Sfecla Rosie
-
1 Ceapa Rosie
-
1 Lingura Pasta de Rosii
-
1 Lingura Ghimbir
-
1 lingurita Indian Spice
-
Pentru ornat
-
Praz
-
Otet Balsamic
Descriere Reteta
O Supa crema care pare din Rosii, insa am folosit doar o singura lingura de Pasta de Rosii. Culoarea ei este data de Fasole, Sfecla si Ceapa, toate rosii. Este o Supa rapida, daca folosesti Fasole din conserva si este gustoasa si calda, si rece!
Este o Reteta Vegan, dar daca nu ai o dieta cu restrictii adauga la sfarsit, in blender, o lingura de Unt sau de Smantana. For shiningness! ^^
Iar mixul de Condimente Indian Spice (Reteta) este un amestec pe care trebuie sa-l ai in bucatarie! De ce? Este o salvare pentru multe mancaruri simple. Iar mirosul umple bucataria si te duce cu gandul la o mancare tare buna… Just try it!
Iti poti cumpara ingredientele pentru Reteta ONLINE:
Preparare
1
Done
|
Apa la fiertPune o oala cu Apa si Sare la fiert. |
2
Done
|
Pregateste LegumelePana fierbe Apa da Sfecla si Ghimbirul pe o razatoare. |
3
Done
4 min.
|
SimmeringCand Apa fierbe, da focul mai mic si adauga pentru cateva minute pe foc Fasolea, Sfecla rosie, Ceapa rosie si Pasta de Rosii. |
4
Done
4 min.
|
BlenderPune in blender Supa, apoi Ghimbirul proaspat ras si Mixul Indian Spice. Blend! |
5
Done
|
Supa in castroaneToarna Supa in castroane si orneaza cu Praz sau cu Ceapa verde si cu putin Otet Balsamic. |