Vin fiert cu Zahar brun si Suc de Mandarine

Vin fiert cu Zahar brun si Suc de Mandarine

Salveaza in reteua ta sociala sau trimite pe mail:

Sau copiaza link-ul de mai jos:

Ingrediente

Regleaza Portii:
500 ml Vin Rosu
1 Lingura Zahar brun
1 bat de Scortisoara
2 Mandarine
Dieta:
  • Retete FARA Carne
  • Retete FARA Gluten
  • Retete FARA Oua

Ingrediente

Descriere Reteta

Un Vin fiert cu un gust deosebit, nu foarte dulce si nu foarte condimentat, cum este Vinul fiert de obicei.

Reteta este pentru 2 persoane si se face rapid: Pune Vinul Rosu la fiert, la foc mic, impreuna cu Zaharul brun si cu batul de Scortisoara. Pregateste sucul de Mandarine astfel: taie pe transversala Mandarinele si stoarce-le cu ajutorul unui storcator pentru lamai. Adauga sucul rezultat in Vinul care fierbe. Dupa ce da in clocot mai lasa-l sa fiarba vreo 5 minute.

Toarna-l in pahare mari si orneaza cu felii de Mandarine. Craciun fericit! ^^

Dana Dumitrescu

Inainte sa se apuce de gatit, Dana nu stia sa faca mai nimic in afara de Cartofi prajiti, o Friptura aruncata in cuptor si o Salata din cruditati... Tot ce invata nou si toate retetele pe care le experimenteaza sunt postate pe Brunchy.ro. Site-ul este creat special pentru a-si pune in ordine retetele, dar si pentru a inspira alti oameni in gatitul practic, de zi-cu-zi.

Retete si Articole  »

Scrie un Comentariu

We don’t understand why eating real, healthy food has to be such a Big Fucking Deal.Thug Kitchen

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE: