Vinete coapte cu Parmezan si Pesmet

Vinete coapte cu Parmezan si Pesmet

Salveaza in reteua ta sociala sau trimite pe mail:

Sau copiaza link-ul de mai jos:

Ingrediente

Regleaza Portii:
1 buc. Oua
0.5 Lingura Apa
1 praf de Sare
4 Linguri Parmigiano-Reggiano
1 Cup Pesmet
1 buc. Vinete
Pentru ornat
Parmigiano-Reggiano
Paprika
Patrunjel
Dieta:
  • Retete FARA Carne

Ingrediente

  • Pentru ornat

Descriere Reteta

Impacheteaza rondele de Vinete in pesmet cu cascaval sau parmezan, coace-le in cuptor si… habar n-ai ce mananci! Sau poate tu ai habar, ca tu le faci, dar ceilalalti de la masa nu vor ghici usor. Mai ales daca le dai si coaja jos, cum am facut eu la cateva, intentionat.

E o gustare care are un interior care se topeste in gura – la propriu, un exterior crocant si aromat si pe care cel mai bine o servesti imediat ce-o scoti din cuptor. Asa cum ii sta bine oricarui Brunch!

• • •

Stiai ca poti sa-ti cumperi Vinetele online? Si Parmezanul. Vezi oferte:

Vinete   Pesmet   Parmezan   Oua   Paprika afumata   Patrunjel

Preparare

1
Done

Pregateste

Pesmetul mare il faci din felii de Paine prajita putin si maruntite cu mana sau cu cutitul. E mult mai apetisant asa - mare, nu? ^^

Apoi rade Cascavalul si amesteca-l cu Pesmetul intr-un castron. In alt vas bate cu un tel Oul cu putina Apa si putina Sare. Taie felii rotunde groase de 1 cm din toata Vanata.

2
Done

Pe tava

Da drumul la cuptor la 200 C si pregateste o tava cu hartie de copt.

Inmoaie rondelele de Vinete mai intai in Ou, dup-aia in Pesmet si aseaza-le direct pe tava.

3
Done
20 min.

La cuptor

Baga tava in cuptor pentru vreo 20 de minute sau pana se rumeneste Pesmetul.

4
Done

Orneaza

Dupa ce scoti tava din cuptor si rondele sunt inca calde, presara deasupra Parmezan, Paprika afumata si Patrunjel tocat.

Pofta buna la masa!

Dana Dumitrescu

Inainte sa se apuce de gatit, Dana nu stia sa faca mai nimic in afara de Cartofi prajiti, o Friptura aruncata in cuptor si o Salata din cruditati... Tot ce invata nou si toate retetele pe care le experimenteaza sunt postate pe Brunchy.ro. Site-ul este creat special pentru a-si pune in ordine retetele, dar si pentru a inspira alti oameni in gatitul practic, de zi-cu-zi.

Retete si Articole  »

Scrie un Comentariu

The greatest lesson came with the realization that good food cannot be reduced to single ingredients. It requires a web of relationships to support it.Dan Barber
The Third Plate: Field Notes on the Future of Food

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE: