Ingrediente
-
1 buc. Oua
-
0.5 Lingura Apa
-
1 praf de Sare
-
4 Linguri Parmigiano-Reggiano
-
1 Cup Pesmet
-
1 buc. Vinete
-
Pentru ornat
-
Parmigiano-Reggiano
-
Paprika
-
Patrunjel
Descriere Reteta
Impacheteaza rondele de Vinete in pesmet cu cascaval sau parmezan, coace-le in cuptor si… habar n-ai ce mananci! Sau poate tu ai habar, ca tu le faci, dar ceilalalti de la masa nu vor ghici usor. Mai ales daca le dai si coaja jos, cum am facut eu la cateva, intentionat.
E o gustare care are un interior care se topeste in gura – la propriu, un exterior crocant si aromat si pe care cel mai bine o servesti imediat ce-o scoti din cuptor. Asa cum ii sta bine oricarui Brunch!
Stiai ca poti sa-ti cumperi Vinetele online? Si Parmezanul. Vezi oferte:
Preparare
1
Done
|
PregatestePesmetul mare il faci din felii de Paine prajita putin si maruntite cu mana sau cu cutitul. E mult mai apetisant asa - mare, nu? ^^ Apoi rade Cascavalul si amesteca-l cu Pesmetul intr-un castron. In alt vas bate cu un tel Oul cu putina Apa si putina Sare. Taie felii rotunde groase de 1 cm din toata Vanata. |
2
Done
|
Pe tavaDa drumul la cuptor la 200 C si pregateste o tava cu hartie de copt. Inmoaie rondelele de Vinete mai intai in Ou, dup-aia in Pesmet si aseaza-le direct pe tava. |
3
Done
20 min.
|
La cuptorBaga tava in cuptor pentru vreo 20 de minute sau pana se rumeneste Pesmetul. |
4
Done
|
Orneaza |