Delicatese din vanat Silvania Gourmet in Carrefour, Kaufland si Auchan

UPDATE: Am gasit bunatatile din carne de vanat Silvania de cumparat ONLINE! Vezi ce delicatese poti comanda si primi acasa prin linkurile de mai jos.

CUMPARA ONLINE PREPARATE DIN VANAT
Carnati de cerb Salam de bizon Salam de prepelita Carnati de mistret Pate de caprioara Salam de cerbPate de bibilica Pate de prepelita
• • •

Din pacate brandul Silvania Gourmet nu are (inca) un magazin online, dar site-ul de prezentare este foarte bine pus la punct, contine informatii bogate pentru fiecare produs, iar pozele produselor sunt de-a dreptul apetisante!

Gasesti in oferta lor o gramada de bunatati, cum ar fi: Terina cu carne de strut, Mousse cu carne de caprioara, Pastrama de carne de cerb, Carnati de carne de mistret, Sunca de carne de vita, Salam de porc mistret si Salam de caprioara, si specialitati italienesti, Salamino si Salsiccia cu diverse condimente. Produsele sunt demne de luat in calcul atunci cand ai chef de Gourmet.

Iar de cumparat le gasesti in Kaufland, Auchan si Carrefour – posibil si online.

Delicatesele Silvania Gourmet sunt produse ce contin in principal carnuri crud uscate si fiert afumate din vanat salbatic, aspect care influenteaza positiv valorile nutritionale, cat si continutul de vitamine si minerale care se regasesc în produse. Specialitatile din vanat sunt bogate in proteine, zinc, fier, potasiu, fosfor, calciu si magneziu.

Brunchy!

Articolele semnate Brunchy sunt despre idei si produse legate de gatit si bucatarie, publicate de diferiti autori pe internet si pe care merita sa le raspandim mai departe, pentru inspiratie sau ca informatii utile.

Scrie un Comentariu

You shouldn't rush, he said. There are no taste buds in your stomach.Anthony Marra
A Constellation of Vital Phenomena

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE:

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here