Usturoi verde in ghiveci

In fiecare primavara am grija sa fac rost de Arpagic si il pun in ghivece pentru Ceapa verde. Vezi aici evolutia frunzelor verzi de Ceapa.

Si… de fiecare data mama ma intreaba de ce nu pun si Usturoi! Anul asta aveam la indemana niste Usturoi foarte romanesc si m-am gandit sa incerc. Am plantat cativa catei in pamant, in ghiveci, i-am udat in fiecare zi cate putin si intr-o saptamana am obtinut asa ceva:

Usturoi verde ghiveci

Minunat, zic. De-abia astept sa toc frunzele alea verzi si sa le adaug proaspete si crude in mancare, dupa principiul Ceva gatit + Ceva crud, pai?

• • •

DUPA 2 SAPTAMANI: E incredibil cat de frumos a putut sa creasca, dar si mai incredibil este cum frunzele deja taiate (si mancate) cresc in continuare! De unde?! Doar dintr-un Catel de Usturoi… ? Wow.

• • •

Pentru alte cruditati verzi pe care le poti avea in fiecare zi in bucatarie verifica categoria

Ce plantam acasa »

Dana Dumitrescu

Inainte sa se apuce de gatit, Dana nu stia sa faca mai nimic in afara de Cartofi prajiti, o Friptura aruncata in cuptor si o Salata din cruditati... Tot ce invata nou si toate retetele pe care le experimenteaza sunt postate pe Brunchy.ro. Site-ul este creat special pentru a-si pune in ordine retetele, dar si pentru a inspira alti oameni in gatitul practic, de zi-cu-zi.

Un Comentariu Ascunde Commentariile

Lasă un răspuns

Everything you see I owe to spaghetti.Sophia Loren

Brunchy
iti recomanda produse pentru bucataria ta: