Ana Nicolescu
Primele Briose facute de Ana cap-coada le-a facut cand avea 12 ani! Apoi a inceput sa faca Biscuiti cu mare drag, dar cel mai mult ii place sa faca workshop-uri cu prietenele, decorand briose cu pasta de zahar colorata! Posteaza pe Brunchy.ro ori de cate ori ii vine randul la gatit. Adica la copt Cupcakes, Briose si Cookies. Si la combinatii perfecte de Ceai sau Hot Chocolate!
Articole recente:
Shot in straturi Totul este in reluare
Acadele mari pentru Candy Bar din pasta de zahar
Briose alb-negru pentru profa de mate
Chef (2014) – Started from scratch never tasted so good
Biscuiti cu mult gust de Lamaie in forma de caine Scottish Terrier
Fursecuri pentru party in forma de oase cu litere colorate
Brunchy!
Articolele semnate Brunchy sunt despre idei si produse legate de gatit si bucatarie, publicate de diferiti autori pe internet si pe care merita sa le raspandim mai departe, pentru inspiratie sau ca informatii utile.
Dana Dumitrescu
Inainte sa se apuce de gatit, Dana nu stia sa faca mai nimic in afara de Cartofi prajiti, o Friptura aruncata in cuptor si o Salata din cruditati...
Tot ce invata nou si toate retetele pe care le experimenteaza sunt postate pe Brunchy.ro. Site-ul este creat special pentru a-si pune in ordine retetele, dar si pentru a inspira alti oameni in gatitul practic, de zi-cu-zi.
Lucia Dumitrescu
Luci, cum ii spun prietenii, este si a fost bucatarul-sef al familiei. Gateste cu drag in fiecare zi, Ii place sa incerce ingrediente noi si face cu curaj orice reteta noua care-i face cu ochiul. Placerea ei maxima este sa pregateasca mese festive mari, la care sa incapa peste 20 de prieteni. Ii place sa-si rasfete invitatii cu multe apertive creative, fripturi aromate si deserturi interesante.