Autori Brunchy

Ana Nicolescu

Primele Briose facute de Ana cap-coada le-a facut cand avea 12 ani! Apoi a inceput sa faca Biscuiti cu mare drag, dar cel mai mult ii place sa faca workshop-uri cu prietenele, decorand briose cu pasta de zahar colorata! Posteaza pe Brunchy.ro ori de cate ori ii vine randul la gatit. Adica la copt Cupcakes, Briose si Cookies. Si la combinatii perfecte de Ceai sau Hot Chocolate!

Anna Ripley

Anna este nascuta in Romania, dar de aproape 15 ani locuieste in Marea Britanie. Anna, ca si Dana, este o mare iubitoare de cartofi prajiti si de dulciuri! Dar cum bucataria nu se rezuma doar la cartofi prajiti - Anna a inceput sa experimenteze. Anna va demonstra ca mancarea englezeasca nu este foarte diferita de mancarea romaneasca!

Brunchy!

Articolele semnate Brunchy sunt despre idei si produse legate de gatit si bucatarie, publicate de diferiti autori pe internet si pe care merita sa le raspandim mai departe, pentru inspiratie sau ca informatii utile.

Dana Dumitrescu

Inainte sa se apuce de gatit, Dana nu stia sa faca mai nimic in afara de Cartofi prajiti, o Friptura aruncata in cuptor si o Salata din cruditati... Tot ce invata nou si toate retetele pe care le experimenteaza sunt postate pe Brunchy.ro. Site-ul este creat special pentru a-si pune in ordine retetele, dar si pentru a inspira alti oameni in gatitul practic, de zi-cu-zi.

Lucia Dumitrescu

Luci, cum ii spun prietenii, este si a fost bucatarul-sef al familiei. Gateste cu drag in fiecare zi, Ii place sa incerce ingrediente noi si face cu curaj orice reteta noua care-i face cu ochiul. Placerea ei maxima este sa pregateasca mese festive mari, la care sa incapa peste 20 de prieteni. Ii place sa-si rasfete invitatii cu multe apertive creative, fripturi aromate si deserturi interesante.
Food for the body is not enough. There must be food for the soul.Dorothy Day

Brunchy
iti recomanda produse pentru bucataria ta: