Dulceata de trandafiri Deliciul Mihaelei

Dulceata Traditionala de Trandafiri

Dulceata de trandafiri Deliciul Mihaelei este un produs atestat traditional, obtinuta din soiul bulgaresc Rosa Damascena – un trandafir cu un parfum inconfundabil, responsabil pentru aroma intensa a preparatului si pentru culoarea de vis.

Dulceata de trandafiri este recomandata dupa mese si la culcare in afectiunile respiratorii, pentru intarirea cailor respiratorii si a plamanilor, pentru eliminarea mucozitatilor si usurarea expectoratiei.

Petalele de trandafiri sunt o sursa naturala de vitamina A, B, C, D, E si K, calciu, fier, zinc, fosfor, multiminerale, multivitamine. Contin o gama larga de antioxidanti, pectina, acid malic, ulei eteric, taninuri. Consumate sub forma de dulceata sau ceai, petalele de trandafiri ajuta la buna functionare a proceselor interne ale organismului si a sistemului nervos central.

Ingrediente: Petale de trandafiri, apa, zahar, acid citric.

Tara de origine: Romania
Cantitate: 220 g

Brunchy!

Articolele semnate Brunchy sunt despre idei si produse legate de gatit si bucatarie, publicate de diferiti autori pe internet si pe care merita sa le raspandim mai departe, pentru inspiratie sau ca informatii utile.

No man is lonely while eating spaghetti: it requires so much attention.Christopher Morley

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE: