Dulceata de trandafiri Deliciul Mihaelei

Dulceata Traditionala de Trandafiri
Dulceata de trandafiri Deliciul Mihaelei este un produs atestat traditional, obtinuta din soiul bulgaresc Rosa Damascena – un trandafir cu un parfum inconfundabil, responsabil pentru aroma intensa a preparatului si pentru culoarea de vis.
Dulceata de trandafiri este recomandata dupa mese si la culcare in afectiunile respiratorii, pentru intarirea cailor respiratorii si a plamanilor, pentru eliminarea mucozitatilor si usurarea expectoratiei.
Petalele de trandafiri sunt o sursa naturala de vitamina A, B, C, D, E si K, calciu, fier, zinc, fosfor, multiminerale, multivitamine. Contin o gama larga de antioxidanti, pectina, acid malic, ulei eteric, taninuri. Consumate sub forma de dulceata sau ceai, petalele de trandafiri ajuta la buna functionare a proceselor interne ale organismului si a sistemului nervos central.
Ingrediente: Petale de trandafiri, apa, zahar, acid citric.
Tara de origine: Romania
Cantitate: 220 g