Ingrediente
-
3 Linguri Vodka / 1.5 oz.
-
1.5 Linguri Cointreau / 0.75 oz.
-
1 Lingura Sirop de Zahar / 0.5 oz.
-
3 Linguri Suc de Merisoare / 1.5 oz.
-
1 Lingura Lime / 0.5 oz.
-
Pahare
-
2 Pahare de Martini
-
Pentru ornat
-
2 Betisoare
-
Din congelator Coacaze
-
Din congelator Zmeura
-
Tools
-
Shaker
-
4 Cuburi de Gheata
Descriere Reteta
Cum sarbatoreste Brunchy 200 de prieteni pe Facebook, acuma, iarna?
Pai cu un Cocktail de iarna cu fructe de padure, destul de feminin si dulce, dar cu o bogata aroma concentrata de Portocale – sub forma de Cointreau, pentru a nu uita momentul.
Ladies and Gents, Brunchy e… fericitAAA! :))
Cheers, everybody!
Poate unii dintre voi o sa rada ca am folosit la cantitati Linguri. Pai nu toata lumea are acasa o masura de bar. Iar Lingurile sunt masuri si ele: 1 Lingura, 1/2 de Lingura, 1 lingurita, 1/2 de lingurita. Ce de masuri! Nici masura de bar n-are atatea!
Anyway, ca idee: 1 oz. = 2 Linguri
In loc de shaker se poate folosi un borcan cu un capac bun.
Bauturile si Fructele le poti cumpara ONLINE:
Cointreau loves Winter! And Winter loves Cointreau.
Preparare

1
Done
|
PregatesteScoate din congelator cateva fructe de padure inghetate si infige-le cu grija pe betisoare. Pune-le la loc in congelator, cu betisoare cu tot. Pregateste 2 pahare de martini. |
2
Done
|
ShakeIntr-un shaker toarna Vodka, Lichiorul Cointreau, Sucul de Cranberry, Siropul de zahar si stoarce cam jumatate de Lime deasupra. Adauga 4 cuburi de gheata mici sau 2 cuburi de gheata mari & shake. Amesteca-le pana cand bauturile se racesc bine si simti asta prin shaker. |
3
Done
|
Pahare de martiniStrecoara bauturile direct in pahare, iar restul de gheata ramane in shaker. Vom folosi pe post de gheata fructele din congelator, pe care initial le asezam pe pahare. Apoi in pahare! Cheers! |
