Ingrediente
-
200 g Ciocolata
-
100 g Pasta de zahar
-
Tools
-
Forme inimioare
-
Forme botez
-
Vase Bain Marie
-
Pensula
Descriere Reteta
Inimioarele de Ciocolata din poza fac parte din Candy Bar-ul pentru un botez. Vezi aici toate Retetele de atunci: Candy Bar Botez.
Pentru a face aceste bomboane de Ciocolata ai nevoie de o forma pentru ciocolata inimioare, o forma pentru figurine de botez si Ciocolata fina speciala pentru topit. Le gasesti pe toate online, in magazine pe care ti le recomand:
In loc de Pasta de Zahar poti folosi Ciocolata alba topita si turnata in forma.
Preparare
1
Done
|
PregatestePune forma pentru inimioare pe o tava mica. Tava te va ajuta sa muti forma de silicon umpluta cu Ciocolata in siguranta. |
2
Done
|
Topeste ciocolataTopeste Ciocolata in baie de aburi, punand o oala cu Apa la fiert si un vas de sticla deasupra ei. In vas rupe bucati de Ciocolata si amesteca cu o spatula pana se topeste toata. Apoi stinge focul si toarna imediat Ciocolata topita in forme, pana le umpli. |
3
Done
30 min.
|
La receBaga tava cu inimioare in frigider pana se intareste, cam 30 de minute. |
4
Done
|
Figurine botezFramanta niste Pasta de Zahar alba, apoi rupe bucatele cat un varf de deget si formeaza bilute. Introdu bilutele in forme si apasa bine, sa se umple toate golurile. Apoi scoate figurinele si aseaza-le pe o farfurie. Si ele vor merge in frigider. |
5
Done
|
MontajDupa ce s-a intarit Ciocolata, scoate-o din frigider si scoate inimioarele din forme. Cu o pensula inmuiata in Apa unge dosul figurinelor albe si aplica-le pe bomboane, apasand usor cu degetele, sa se muleze frumos pe inimi. |