Rulouri din Prosciutto, Legume crude si Sos cu mustar de dijon

Rulouri din Prosciutto, Legume crude si Sos cu mustar de dijon

Salveaza in reteua ta sociala sau trimite pe mail:

Sau copiaza link-ul de mai jos:

Ingrediente

Regleaza Portii:
12 felii Prosciutto
2 buc. Morcovi
0.5 buc. Telina
Pentru Sos
100 ml Smantana
1 Lingura Mustar de Dijon
1 Lingura Ulei Ulei de alune
1 Lingura Otet de Mere
1 legatura Patrunjel
Pentru Ornat
Patrunjel
Scobitori
Dieta:
  • Retete FARA Gluten
  • Retete FARA Oua

Ingrediente

  • Pentru Sos

  • Pentru Ornat

Descriere Reteta

Mai intai aduna toate ingredientele, sa le ai in fata, asa, ca la carte.

Si acum la treaba: Intinde pe o tava cu foaie de copt fasiile de Bacon orientate vertical. Nu o sa bagi nimic la cuptor, tava si hartia de copt sunt doar ajutor pentru preparare si rulare.

Apoi spala Patrunjelul si toaca-l marunt, asta daca nu ai deja Patrunjel tocat in frigider, asa cum tin eu mereu (pentru ca tine). Curata Morcovii si Telina si taie din ele betisoare subtiri si lungi – cat latimea feliei de Bacon.

Pune deoparte pentru ornat o parte din Patrunjel si, intr-un bol, amesteca bine ingredientele pentru sos: Smantana, Mustarul, Uleiul, Otetul si Patrunjelul. Mustarul de Dijon, gata condimentat cu sare, usturoi, ceapa si alte condimente, te scuteste sa mai adaugi ceva in plus. Adauga tot aici betisoarele de Telina si Morcovi si amesteca-le pana sunt bine imbracate in sos.

Cu o lingura ia betisoarele de Morcovi si Telina si imparte-le pe feliile de Bacon, de data asta puse orizontal, si puse la baza, astfel incat sa inceapa rularea lor in sus. Ruleaza-le pe fiecare si sigileaza-le cu o scobitoare trecuta prin tot ruloul.

Cu ajutorul unei palete drepte ia cu grija fiecare rulou in parte si aseaza-l pe un platou. Orneaza totul cu Patrunjel si baga platoul cel putin 10 minute in frigider. Sau daca vrei, nu le mai baga in frigider si mananca-le pe loc!

Iti poti cumpara ingredientele pentru Reteta ONLINE:

Prosciutto online   Morcovi   Telina online   Smantana   Mustar Dijon   Patrunjel

Dana Dumitrescu

Inainte sa se apuce de gatit, Dana nu stia sa faca mai nimic in afara de Cartofi prajiti, o Friptura aruncata in cuptor si o Salata din cruditati... Tot ce invata nou si toate retetele pe care le experimenteaza sunt postate pe Brunchy.ro. Site-ul este creat special pentru a-si pune in ordine retetele, dar si pentru a inspira alti oameni in gatitul practic, de zi-cu-zi.

Retete si Articole  »

Scrie un Comentariu

When engaged in eating, the brain should be the servant of the stomach.Agatha Christie

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE: