Ingrediente
-
200 g + Carne de Pui / 4 Aripi de Pui
-
5 Linguri Ulei de Masline
-
4 Linguri Susan / 50 g
-
1 lingurita Paprika
-
0.5 lingurita Sare
-
200 ml Apa
Descriere Reteta
Aripile de Pui ies cel mai bine la cuptor, dar daca putem sa le facem si mai bune de atat, de ce sa nu le facem, nu? Am aromat Susanul cu Paprika afumata, i-am dat gust cu putina Sare si am pus totul intr-un vas, cu putina Apa, la cuptor. Si a iesit ceva… crunchy on the outside si soft on the inside!
Nu uita ca iti poti cumpara ingredientele ONLINE:
Preparare
1
Done
|
Da drumul la cuptor + Pregateste SusanulDa drumul la cuptor la 190 C. |
2
Done
|
Imbraca Aripile cu SusanPune Aripile de Pui in vasul pentru cuptor si toarna peste fiecare cate o lingura de Ulei de Masline, intorcand pe rand fiecare bucata, pentru a fi acoperite pe toate partile cu Ulei. Apoi ia cate o Aripa, scurge-o un pic si tavaleste-o cu partea bombata in Susan. Pune Aripile inapoi in vas, cu partea cu Susan in sus. |
3
Done
40 min.
|
Aripi la CuptorDesi n-ai muncit prea mult, treaba e terminata! :) Si daca vrei sa ti se topeasca in gura, mananca-le imediat ce sunt gata, nu reincalzite... |