Briose bleu cu norisori albi si curcubeu din bomboane

Briose bleu cu norisori albi si curcubeu din bomboane

Salveaza in reteua ta sociala sau trimite pe mail:

Sau copiaza link-ul de mai jos:

Ingrediente

Regleaza Portii:
Pentru briose
460 g Unt
460 g Zahar
460 g Faina
2 lingurite Praf de copt
6 Oua
0.25 lingurita Sare
2 lingurite Extract de Vanilie
Pentru decorat
1 Cup Royal Icing Sugar 200 g
2 Linguri Apa 30 ml
Colorant alimentar
12 x 6 Bomboane
Tools
Tava 6 briose x 2
Cosulete de hartie
Dieta:
  • Retete FARA Carne

Ingrediente

  • Pentru briose

  • Pentru decorat

  • Tools

Descriere Reteta

Briosele astea colorate impreuna cu Tortul Rainbow fac parte din Candy bar-ul pentru o petrecere cu tematica Culori de Curcubeu. Sunt decorate cu glazura, colorant alimentar si Bomboane Smarties.

Iti poti cumpara ONLINE Glazura, Bomboanele si alte ingrediente. Da, si Ouale!^^

Glazura Regala online   Bomboane decor online   Extract de vanilie   Faina   Praf de copt   Zahar   Unt   Oua

Preparare

1
Done

Aluat

Combina toate ingredientele pentru briose intr-un vas incapator, cu mixerul sau cu o spatula, pana formeaza un aluat omogen. Pune cosulete de hartie in tava si toarna jumatate din aluat sa umpli 6 forme mari de briose. Daca ai 2 tavi de 6 briose, umple-o si pe-a doua.

2
Done
30 min.

La cuptor

Da drumul la cuptor la 180 C si baga tava / tavile in cuptor pentru 30 de minute.

3
Done

Ornamente

Pregateste intre timp Glazura regala, pastreaza putina glazura alba pentru norisori si coloreaz-o bleu. Ai timp sa-ti pregatesti si bomboanele in culorile curcubeului, 12 seturi cu 6 culori.

4
Done

Montaj

Cand briosele sunt gata, lasa-le la racit putin. Apoi imbraca-le cu glazura bleu, formeaza cu ajutorul unei lingurite norii albi si pune imediat deasupra curcurbeie din bomboane. Lasa-le la uscat vreo jumatate de ora.

Dana Dumitrescu

Inainte sa se apuce de gatit, Dana nu stia sa faca mai nimic in afara de Cartofi prajiti, o Friptura aruncata in cuptor si o Salata din cruditati... Tot ce invata nou si toate retetele pe care le experimenteaza sunt postate pe Brunchy.ro. Site-ul este creat special pentru a-si pune in ordine retetele, dar si pentru a inspira alti oameni in gatitul practic, de zi-cu-zi.

Retete si Articole  »

Scrie un Comentariu

The trouble with eating Italian is that 5 or 6 days later, you're hungry again.George Miller

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE: